ویزای استعدادهای درخشان یا نخبگان استرالیا

خلاصه

ویزای استعدادهای درخشان یا نخبگان استرالیا مناسب افرادی است که دارای شهرت جهانی در زمینه فعالیت خود هستند.

هزینه ویزا

  • متقاضی اصلی: ۴۱۱۰ دلار استرالیا
  • عضو خانواده بالای ۱۸ سال: ۲۰۵۵ دلار
  • عضو خانواده پایین ۱۸ سال: ۱۰۳۰ دلار

مدت اعتبار ویزا

نامحدود

شرایط لازم برای اخذ ویزا

  • داشتن سابقه درخشان بین المللی در یک رشته کاری، هنری، ورزشی، فرهنگی و یا تحقیقاتی در حداقل ۲ سال گذشته
  • داشتن شخص یا سازمانی معتبر به عنوان اسپانسر در استرالیا
  • داشتن حداقل نمره آیلتس ۴.۵ یا معادل آن در آزمونهای دیگر
  • اثبات اینکه حضور شما در استرالیا باعث ارتقاء سطح اجتماعی، فرهنگی، ورزشی ، علمی، هنری و یا منفعت مالی این کشور خواهد بود
  • اثبات اینکه میتوانید به راحتی در رشته کاری خود در استرالیا به کار مشغول شوید

شرط سنی

  • این ویزا شرط سنی ندارد

اطلاعات بیشتر در مورد این ویزا

ویزاهای استعدادهای درخشان یا نخبگان استرالیا شامل ویزاهای ۱۲۴ و ۸۵۸ هستند و مختص افرادی هستند که دارای شهرت جهانی در یک رشته کاری، هنری، ورزشی، فرهنگی و یا تحقیقاتی هستند و حضورشان در استرالیا موجب منفعت این کشور خواهد بود.

شهرت جهانی به این معنی است که مهارت فرد متقاضی باید در سطح بین المللی شناخته شده باشد و سابقه حرفه ای متقاضی به طور مشخص گویای این شهرت جهانی باشد.

 این ویزا از نوع دائم است و افرادی که موفق به اخذ این ویزا میشوند میتوانند بدون هیچ گونه محدودیتی در استرالیا اقامت داشته باشند.

نکته بسیار مهم در مورد این ویزا این است که فرد متقاضی باید در زمان درخواست ویزا،  همچنان دارای شهرت جهانی باشد و صرفا داشتن سابقه درخشان در رشته ای خاص در زمان گذشته، ضامن اخذ این ویزا نخواهد بود.

به طور مثال، افرادی که دارای سابقه ورزشی هر چند درخشان در رشته ای خاص هستند ولی در حال حاضر به مربیگری مشغولند قادر به اقدام برای این ویزا نیستند.

علاوه بر این، شرط مهم دیگر این ویزا، برخورداری از حمایت (اسپانسرشیپ) شخص یا سازمانی با تخصص کاری متقاضی در کشور استرالیا است. سازمان یا شخص مورد نظر که لازم است حتما در کشور استرالیا باشد باید با ارایه اطلاعات کامل به اداره مهاجرت استرالیا،‌توضیح دهد که چرا معتقد است که متقاضی ویزای استرالیا دارای استعداد خاص و شهرت جهانی حرفه ای است.

داشتن مدرک زبان آیلتس با نمره حداقل ۴.۵ در همه مهارتها نیز برای اخذ اقامت استرالیا از این طریق ضروری خواهد بود که البته شرط زبان انگلیسی برای این ویزا، به مراتب راحت تر از ویزاهای کاری استرالیا است.

مدارک لازم برای درخواست ویزا

  • پاسپورت
  • شناسنامه
  • کارت ملی
  • سند ازدواج
  • نامه ای از اسپانسر برای تایید مهارت و سابقه درخشان شما
  • مدارک تایید کننده مهارت و شهرت جهانی کاری شما
  • نامه از نهادهای دولتی و خصوصی برای تایید سابقه درخشان شما
  • فیلم، عکس و مقاله ها در روزنامه و تلویزیون در مورد سابقه شما
  • مدارکی که نشان دهند شما میتوانید در استرالیا و در رشته کاری خود به راحتی مشغول به کار شوید
  • نامه عدم سوء پیشینه

مهاجرت کاری به استرالیا و امتیاز بندی