اخذ اقامت استرالیا از طریق خرید ملک

بسیاری از کشورهای جهان اول که مقصد محبوبی برای مهاجرین هستند، امکان اعطا امتیاز اقامت دایم را از طریق خرید ملک برای متقاضیان مهاجرت فراهم کرده اند . در همین راستا، سوالی که جمع کثیری از متقاضیان مهاجرت به استرالیا دارند این است که آیا اخذ اقامت استرالیا از طریق خرید ملک ممکن است یا خیر؟ در ابتدای این مطلب، این سوال را جواب میدهیم و سپس به شرح توضیحات می پردازیم:

اخذ اقامت استرالیا صرفا از طریق خرید ملک ممکن نیست ولی تحت شرایطی، خرید ملک در استرالیا میتواند به اخذ ویزای استرالیا و دریافت اقامت دایم کمک کند. البته قبل از همه چیز، ذکر این نکته ضروری است که افرادی که دارای اقامت دایم استرالیا نیستند، برای خرید ملک نیاز به دریافت مجوز از سازمانی به نام کمیته رسیدگی به سرمایه گذاری های خارجی (Foreign Investment Review Board) دارند.

در نظر داشته باشید که گرفتن وام مسکن برای افرادی که در استرالیا اقامت موقت دارند بلامانع است و شرط اصلی بانکها برای اعطا وام مسکن به این افراد، اشتغال به کار برای مدت حداقل یک سال و داشتن درآمد مکفی میباشد.

در ادامه توجه شما را به موارد زیر در خصوص خرید ملک در استرالیا جلب میکنیم:

۱- متقاضیان ویزای سرمایه گذاری دایم استرالیا نیاز به ارایه مستندات در خصوص انتقال سرمایه به استرالیا دارند.

مقدار سرمایه لازم بسته به نوع ویزا متغیر است ولی برای متداولترین نوع ویزای سرمایه گذاری که ویزای Business Innovation است، مقدار سرمایه لازم برای انتقال به استرالیا معادل ۶۰۰ هزار دلار استرالیا میباشد.

مسلما یکی از امن ترین راهها برای سرمایه گذاری در استرالیا (مخصوصا برای کسانی که در این کشور تازه وارد هستند)، خرید ملک در این کشور است که میتواند با مشورت آژانسهای املاک صورت گیرد.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد انواع ویزای سرمایه گذاری استرالیا، میتوانید از این صفحه بازدید فرمایید:

اقامت استرالیا از طریق ویزای سرمایه­ گذاری

۲- خرید ملک مشترک با همسر یا شریک زندگی برای افرادی که قصد دارند از طریق ویزای همسر در استرالیا بمانند، تاثیر بسزایی در شانس موفقیت ویزای استرالیا خواهد داشت.

اداره مهاجرت استرالیا امتیاز خاصی برای افرادی که دارای خانه مشترک هستند قایل است و در واقع خرید ملک مشترک با همسر برای متقاضیان ویزای ازدواج، شانس این افراد را برای موفقیت در ویزا به مراتب افزایش میدهد.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد ویزای ازدواج، میتوانید از صفحه زیر بازدید فرمایید:

مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای خویشاوندان

 

انواع ویزای استرالیا

استرالیا به خاطر امکانات توریستی و کیفیت مطلوب زندگی که دارا هست هر ساله مقصد بسیاری از مهاجران و توریست هاست. حتما هم میدانید که برای سفر و اقامت درآن کشور ویزای استرالیا الزامه ی راه شماست.

اما ویزای استرالیا بخاطر شرایط پذیرش آن کشور امری تقریبا سخت و وقت گیر هست.البته چند نوع ویزای استرالیا وجود دارد که در این مقاله شما را با آنها بیشتر آشنا خواهیم کرد و از هرکدام اطلاعاتی را در اختیار شما قرار خواهیم داد.

 ویزای استرالیا بر حسب مهارت و تخصص

در این مورد همانگونه که در تیتر درج گردید در مهاجرت به استرالیا معیار ویزای استرالیای شما مهارت و توانایی شماست.این مهارت به ویژه از رزومه تحصیلی بیشتر نمایان تر است.

به این صورت که برای اخذ ویزای استرالیا شما پیشینه تحصیلی خود و مهارت های خود را برای آنها ارسال می کنید و آنها هم بر اساس نیاز خود به شما ویزای استرالیا خواهند داد.این روش معمول ترین روش اخذ ویزای استرالیا است.

ویزای کلاس 189

بهترین حالت ورود به این کشور زیبا ، داشتن ویزای 189 میباشد . زیرا دارندگان این نوع ویزا مهاجرت به استرالیا ، با اقامت دائم وارد شده و وابسته به هیچ شخص یا ارگان خاصی نخواهند بود.

اخذ این نوع ویزای استرالیا برای اقامت بهترین و مطمئن ترین روش برای شماست به این دلیل که شما بدون هیچ واسطه ای به طور مستقیم میتوانید ویزای  استرالیا را گرفته و در آن جا اقامت داشته باشید.منتها برای کسب این مورد از ویزای استرالیا شما باید حداقل 60 امتیاز کسب کنید و بدون آن به شما ویزای189 نمیدهند.

ویزای کلاس 190

همه ی ایالت های استرالیا لیست مشاغل مورد نیاز خود را منتشر کرده اند و فرد متقاضی مهاجرت به استرالیا پس از رویت شغل خود در لیست شغلهای ایالت مدنظر ، مدارک خود را به آن ایالت ارسال میکند و منتظر میماند تا آن ایالت آمادگی خود برای اسپانسر شدن فرد را اعلام کند.

همه ی ایالات برنامه های از پیش تعیین شده ای در اختیار متقاضیان قرار میدهند که برای افراد تازه وارد به این کشور بسیار مفید میباشد.

این مرحله مربوط به کسانی است که شرایط کسب 60 امتیاز را به دلیلی ندارند.یا برای آمدن به استرالیا نیازمند یک تقویت کننده مالی در ایالت های ان کشور هستند ولی دلیل عمده کسب نکردن 60 امتیاز برای کسب ویزای استرالیا ست. این موضوع می تواند ناشی از عدم آشنایی کافی با زبان انگلیسی و یا کهولت سن افراد باشد.

ویزای کلاس 489

این نوع ویزا ، ویزای موقت با مشروط میباشد . که این ویزا در مهاجرت به استرالیا که اقامت فرد تا 4 سال را تضمین میکند . شرط صدور این ویزا این است که فرد متقاضی به مدت دوسال در ایالتی که اسپانسر او است اقامت داشته باشد و از این دو سال حداقل یک سالش را مشغول به کار باشد.

پس از انجام این امور ، ویزای دائم برای متقاضی صادر میشود . کشور استرالیا ویزای کلاس 489 را فقط برای 4 سال معتبر می داند.به این معنی که شما می توانید یا دریافت ویزای استرالیا کلاس489 فقط 4 سال در این کشور اقامت داشته باشید و بعد از ان انقضای این ویرا باطل خواهد شد.

ویزای کلاس 476

در ایران ، فارغ التحصیلان رشته های مهندسی دانشگاه تهران و امیر کبیر که از زمان فراغت تحصیلی شان بیش از 2 سال نگذشته باشد میتوانند درخواست خود برای اخذ این نوع ویزا را ارسال کنند . در مهاجرت به استرالیا این ویزا نیز ویزای موقت میباشد که پس از 18 ماه اقامت متقاضی و یک سال مشغول به کار بودن میتواند درخواست اقامت دائم را بدهد .

ویزای کلاس 571

این نو ویزا برای دانش آموزان زیر 18 سال میباشد که برای گرفتن مدرک دیپلم به استرالیا مهاجرت میکنند . لازم به ذکر است که متقاضیان این نوع کلاس ، باید از وضعیت مالی خوبی برخوردار باشند تا بتوانند هزینه های تحصیل در استرالیا را پرداخت نمایند .

ویزای توریستی استرالیا

در مهاجرت استرالیا گرفتن این ویزا بسیار سخت می باشد .این مسئله برای ایرانیانی که میخواهند ویزای استرالیا را از این طریق کسب کنند بسیار سخت تر است.زیرا باید علاوه بر داشتن ویزای شنگن، از وضعیت کاری و مالی خوبی برخوردار باشند و یا یک نفر را که به عنوان پشتیبان کننده  در استرالیا داشته باشند .