ویزای کار استرالیا بدون مدرک زبان

داشتن مهارت لازم در زبان انگلیسی، لازمه اکثر قریب به اتفاق ویزاهای استرالیا است و منطقی هم هست که اداره مهاجرت استرالیا، اهمیت زیادی برای برخورداری از مهارت در زبان انگلیسی قایل باشد.

متاسفانه، این موضوع به مانعی بزرگ برای بسیاری از متقاضیان مهاجرت به استرالیا تبدیل شده است. بسیارند افرادی که اکثر شرایط لازم برای اقدام برای مهاجرت به استرالیا را دارند ولی صرفا به علت ناتوانی در کسب نمره مورد نیاز در آزمون زبان انگلیسی، امکان اقدام برای مهاجرت به استرالیا را ندارند.

در این مقاله، به شرح توضیح در مورد طرق مهاجرت به استرالیا بدون نیاز به ارایه مدرک زبان می پردازیم.

مهاجرت به استرالیا از طریق خانواده نزدیک در استرالیا

جالب است بدانید که افرادی که دارای خویشاوند نزدیک در استرالیا هستند، تحت شرایطی میتوانند بدون نیاز به ارایه مدرک آیلتس، برای اخذ اقامت استرالیا اقدام کنند. خویشاوند نزدیک موضع این بحث، شامل همسر، فرزند ، والدین و تحت شرایطی، برادر و خواهر نیز مشود.

در واقع، آن دسته از متقاضیان مهاجرت به استرالیا که برادر یا خواهر آنها مقیم دایم استرالیا هستند، در صورتی که مشمول قانون آخرین بازمانده شوند، میتوانند برای مهاجرت به استرالیا بدون نیاز به مدرک زبان اقدام کنند.

قانون آخرین بازمانده زمانی اعمال میشود که متقاضی مهاجرت استرالیا بتواند اثبات کند که تمامی اعضا خانواده وی ( والدین و خواهر و برادر) در استرالیا ساکن هستند و وی خویشاوند دیگری ندارد. البته توجه کنید که در صورتی که متقاضی متاهل باشد، همسر وی باید این شرایط را داشته باشد. این بدین معنی است که تمامی اعضاء خانواده نزدیک همسر نیز باید در استرالیا اقامت دایم داشته باشند.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد ویزاهای خویشاوندی استرالیا، میتوانید از صفحه زیر بازدید فرمایید:

مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای خویشاوندان

مهاجرت به استرالیا از طریق پناهندگی

افرادی که از طریق پناهندگی به استرالیا مهاجرت میکنند، نیازی به ارایه مدرک زبان انگلیسی ندارند. برای اقدام برای اقامت استرالیا از طریق پناهندگی، متقاضی فقط نیاز دارد اثبات کند که به خاطر تبعیض نژادی، قومی، مذهبی، سیاسی و یا جنسیتی، در کشور محل زندگی اش امنیت جانی ندارد. در این صورت،‌نیازی به ارایه مدرک زبان انگلیسی برای اخذ ویزای استرالیا نخواهد بود.

مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری

افرادی که از طریق سرمایه گذاری به استرالیا مهاجرت میکنند، الزاما نیازی به ارایه مدرک زبان انگلیسی ندارند. علت اینکه روی واژه “الزاما” تاکید داریم این است که ارایه مدرک زبان انگلیسی برای اخذ ویزای سرمایه گذاری استرالیا الزامی نیست، اما داشتن آن، برای متقاضیان به عنوان امتیاز محاسبه میشود. در صورتی که فرد متقاضی، از شرایط کلی مناسب (مانند سن، وضعیت مالی و تحصیلی و … ) برخوردار باشد، نیازی به ارایه مدرک زبان نخواهد داشت. البته در این صورت، وی مجبور خواهد بود که مبلع گزافی به عنوان جریمه ( حدود ۱۰ هزار دلار استرالیا) در زمان اخذ ویزا پرداخت نماید. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره ویزاهای سرمایه گذاری استرالیا، میتوانید از صفحه زیر بازدید فرمایید:

اقامت استرالیا از طریق ویزای سرمایه­ گذاری

مهاجرت به استرالیا از طریق تحصیل

افرادی که برای تحصیل در استرالیا اقدام میکنند نیاز به ارایه مدرک زبان دارند ولی سطح زبان مورد نیاز این افراد، مخصوصا برای مقاطع لیسانس و پایینتر، بسیار ابتدایی است و در صورت ثبت نام برای دوره های پیش نیاز انگلیسی در استرالیا، امکان ارایه نمره های آیلتس پایین (۴.۵) به اداره مهاجرت استرالیا برای اخذ ویزا وجود دارد. البته همانطور که اشاره شد، شرط اخذ ویزای استرالیا با این نمره، گذراندن دوره های آموزشی زبان انگلیسی در استرالیا میباشد. حداکثر مدت این دوره ها، ۲۰ هفته است.

شرکت در آزمون PTE به جای آیلتس

به طور کلی، امتحان آیلتس، آزمونی دشوار و شاید کمی غیر منصفانه است. دلیل این امر هم این است که مهارتهای Writing و Speaking آیلتس،‌توسط مصححین و نه توسط کامپیوتر صحیح میشوند و این امر باعث شده که روند تصحیح این دو مهارت توسط این مصححین، نسبتا سلیقه ای باشد. به همین علت، پیشنهاد ما به شما، شرکت در آزمون PTE به جای آیلتس است. با تمام سخت گیری هایی که در حال حاضر برای آزمون آیلتس گرفته میشود، آزمون PTE توانسته جای خود را در بین متقاضیان مهاجرت به استرالیا باز کند و مدرک این آزمون، برای ارایه به اداره مهاجرت استرالیا دارای اعتبار است. علت محبوبیت این آزمون هم این است که تمامی ۴ مهارت آن توسط کامپیوتر تصحیح میشوند و به همین علت، شرکت کنندگان در آزمون زبان نگران استفاده از سلیقه های فردی در تصحیح آزمون نخواهند بود.