اقامت استرالیا از طریق تولد فرزند

بسیاری از متقاضیان مهاجرت استرالیا درباره امکان اخذ اقامت استرالیا از طریق تولد فرزندشان در کشور استرالیا سوال میکنند و این موضوع ما را بر این داشت که مطلبی درباره این مساله منتشر کنیم. برای درک بهتر شرایط اقامت فرزندان و همچنین وضعیت اقامت والدین آنها و محل تولد فرزند، لطفا تک تک شرایط زیر را در نظر بگیرید:

  • در صورتی که هر یک از والدین دارای تابعیت کشور استرالیا باشد، فرزند متولد شده، صرفنظر از محل تولد، تابعیت کشور استرالیا را اخذ خواهد کرد.
  • در صورتی که هر یک از والدین دارای ویزای اقامت دایم استرالیا باشد، فرزند متولد شده در کشور استرالیا، تابعیت کشور استرالیا را اخذ خواهد کرد.
  • در صورتی که هر یک از والدین دارای ویزای اقامت دایم استرالیا باشد، فرزند متولد شده در خارج از کشور استرالیا، حق برخورداری از تابعیت کشور استرالیا را نخواهد داشت و صرفا میتواند از طریق والدین، از مزایای ویزای دایم استرالیا بهره مند شود.

شرایط ذکر شده در بالا، صرفا مربوط به خانواده هایی است که حداقل یکی از والدین، دارای ویزای دایم و یا تابعیت استرالیا هستند. حال، سوالی که بسیاری از متقاضیان مهاجرت به استرالیا دارند این است که آیا امکان اخذ اقامت دایم و یا تابعیت استرالیا برای نوزادانی که در خاک استرالیا متولد میشوند و هیچ کدام از والدین آنها حق اقامت دایم این کشور را ندارند وجود دارد؟

جواب: بله ولی تحت شرایطی سخت و طی زمانی بسیار طولانی! افرادی که در استرالیا متولد میشوند و والدینشان در بدو تولد یا بعد از زمان تولد، ویزای دایم استرالیا یا تابعیت این کشور را نداشته اند، تنها در صورتی میتوانند تابعیت این کشور را اخذ کنند که ده سال پس از تولد در این کشور اقامت داشته باشند. این بدین معنی است که والدینی که در استرالیا دارای ویزای موقت هستند، امکان اخذ آنی ویزای دایم استرالیا را برای فرزندان خود صرفا از طریق تولد آنها در کشور استرالیا نخواهند داشت.

امیدواریم که این نوشته به سوالات شما درباره بحث اخذ اقامت استرالیا از طریق تولد فرزندان پاسخ داده باشد.

اخذ اقامت استرالیا از طریق خرید ملک

بسیاری از کشورهای جهان اول که مقصد محبوبی برای مهاجرین هستند، امکان اعطا امتیاز اقامت دایم را از طریق خرید ملک برای متقاضیان مهاجرت فراهم کرده اند . در همین راستا، سوالی که جمع کثیری از متقاضیان مهاجرت به استرالیا دارند این است که آیا اخذ اقامت استرالیا از طریق خرید ملک ممکن است یا خیر؟ در ابتدای این مطلب، این سوال را جواب میدهیم و سپس به شرح توضیحات می پردازیم:

اخذ اقامت استرالیا صرفا از طریق خرید ملک ممکن نیست ولی تحت شرایطی، خرید ملک در استرالیا میتواند به اخذ ویزای استرالیا و دریافت اقامت دایم کمک کند. البته قبل از همه چیز، ذکر این نکته ضروری است که افرادی که دارای اقامت دایم استرالیا نیستند، برای خرید ملک نیاز به دریافت مجوز از سازمانی به نام کمیته رسیدگی به سرمایه گذاری های خارجی (Foreign Investment Review Board) دارند.

در نظر داشته باشید که گرفتن وام مسکن برای افرادی که در استرالیا اقامت موقت دارند بلامانع است و شرط اصلی بانکها برای اعطا وام مسکن به این افراد، اشتغال به کار برای مدت حداقل یک سال و داشتن درآمد مکفی میباشد.

در ادامه توجه شما را به موارد زیر در خصوص خرید ملک در استرالیا جلب میکنیم:

۱- متقاضیان ویزای سرمایه گذاری دایم استرالیا نیاز به ارایه مستندات در خصوص انتقال سرمایه به استرالیا دارند.

مقدار سرمایه لازم بسته به نوع ویزا متغیر است ولی برای متداولترین نوع ویزای سرمایه گذاری که ویزای Business Innovation است، مقدار سرمایه لازم برای انتقال به استرالیا معادل ۶۰۰ هزار دلار استرالیا میباشد.

مسلما یکی از امن ترین راهها برای سرمایه گذاری در استرالیا (مخصوصا برای کسانی که در این کشور تازه وارد هستند)، خرید ملک در این کشور است که میتواند با مشورت آژانسهای املاک صورت گیرد.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد انواع ویزای سرمایه گذاری استرالیا، میتوانید از این صفحه بازدید فرمایید:

اقامت استرالیا از طریق ویزای سرمایه­ گذاری

۲- خرید ملک مشترک با همسر یا شریک زندگی برای افرادی که قصد دارند از طریق ویزای همسر در استرالیا بمانند، تاثیر بسزایی در شانس موفقیت ویزای استرالیا خواهد داشت.

اداره مهاجرت استرالیا امتیاز خاصی برای افرادی که دارای خانه مشترک هستند قایل است و در واقع خرید ملک مشترک با همسر برای متقاضیان ویزای ازدواج، شانس این افراد را برای موفقیت در ویزا به مراتب افزایش میدهد.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد ویزای ازدواج، میتوانید از صفحه زیر بازدید فرمایید:

مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای خویشاوندان

 

مهاجرت به استرالیا با وکیل ثبت شده در سازمان مارا

به طور کلی، استفاده از وکیل برای مهاجرت به استرالیا الزامی نمیباشد ولی بسیاری از متقاضیان ، به دلایلی مانند پیچیده بودن شرایط و همچنین، حصول اطمینان بیشتر از اخذ اقامت استرالیا و یا ‌ویزای استرالیا، از خدمات وکلای مهاجرت بهره میگیرند.

طبق قوانین اداره مهاجرت استرالیا، وکلای رسمی باید به طور رسمی در اداره ما را ثبت شده باشند تا بتوانند به صورت قانونی در زمینه مهاجرت فعالیت کنند. وکلای رسمی استرالیا بعد از ثبت شدن در این سازمان، کدی به نام کد ما را دریافت میکنند که باید در هر گونه فعالیت تبلیغاتی استفاده کنند.

علاوه بر این،‌به منظور نظارت بر عملکرد وکلای رسمی مهاجرت، سازمان مارا قوانینی تدوین کرده که در زیر به برخی از آنها اشاره میکنیم:

  • وکلای ثبت شده مهاجرت به استرالیا موظف به رعایت منشور اخلاقی هستند و باید استانداردهای کاری و اخلاقی‌ را رعایت کنند، به  متقاضیان مشاوره صحیح دهند و آنها را در پروسه کاری مهاجرت قرار دهند و با آن ها صادقانه و منصفانه رفتار کنند. اما اگر در شرایطی قرار گرفتند که متوجه شدند متقاصی طبق قانون استرالیا عمل نمیکند و با وکیل خود صادق نیست وکیل میتواند قرار داد را لغو کند و پروسه مهاجرت وی را دیگر دنبال نکند.
  • وکیل موظف است قبل از شروع هر کاری، یک نسخه از راهنمای حقوق مصرف کننده که توسط سازمان مارا تهیه شده، را به موکل ارایه دهد.
  • وکیل موظف به ارایه خدمات مهاجرت به طور خاص در حیطه تخصصی خود میباشد و باید همیشه محافظ منافع مشتری وحریم خصوصی وی باشد و اجازه فاش کردن اطلاعات وی را ندارد.
  • وکیل موظف است در صورت درخواست موکل، نسخه ای از هرگونه مدرکی که به اداره مهاجرت ارایه شده را به وی ارایه دهد.
  • وکیل باید دارای شماره تماس و یا آدرسی باشد که در ساعات اداری، موکلین بتوانند با وی ارتباط داشته باشند. حال اگر وکیلی آدرس و یا تلفن کاری خود را تغییر داد، باید حد اکثر ظرف 14 روز آدرس و تلفن جدید خود را  در اختیار موکلین قرار دهد.
  • برای شروع رسمی کار مهاجرت به استرالیا، نیاز به قراردادی رسمی بین وکیل و موکل است و تمامی بندهای آن باید مطابق با منشور اخلاقی سازمان مارا باشد .