اخذ اقامت استرالیا از طریق ثبت شرکت در استرالیا

اخذ اقامت استرالیا از طریق ثبت شرکت در استرالیا

در این نوشته قصد داریم تا امکان اخذ اقامت کشور استرالیا از طریق ثبت شرکت در این کشور را بررسی کنیم. به طور کلی، امکان اخذ اقامت استرالیا از طریق ثبت شرکت در این کشور وجود دارد اما برای این منظور، شخص متقاضی می بایست دارای شرایطی باشد که در زیر تشریح شده اند.

اولین شرط برای ثبت شرکت در استرالیا، داشتن کسب و کار موفق در ایران (یا هر کشور دیگر محل اقامت متقاضی) میباشد. این بدین معنی است که متقاضیان مهاجرت به استرالیا امکان ثبت شرکت یا کسب و کاری تازه در استرالیا را ندارند بلکه ملزم هستند که همان کسب و کاری که قبلا به آن مشغول بوده اند را در استرالیا تاسیس کنند و یا به عبارتی یک نمایندگی در این کشور دایر کنند. به این منظور، متقاضی میبایست تمامی مدارک دال بر داشتن کسب و کار موفق در ایران را به اداره مهاجرت استرالیا ارایه دهد. نمونه ای از مدارک که برای این پروسه لازم هستند عبارتند از:

  • آگهی های تاسیس و تغییرات برای شرکتها
  • پروانه کسب، تاسیس و … برای سایر کسب و کارها
  • صورتحساب مالی آخرین سال فعالیت
  • Business Plan

در نظر داشته باشید که در اکثر موارد، الزام خاصی برای مقدار گردش مالی و یا سود شرکت وجود ندارد و صرفا، اداره مهاجرت استرالیا باید متقاعد شود که کسب و کار حاضر متقاضی دارای بازده نسبی است.

پس از اثبات موارد بالا و موافقت اداره مهاجرت استرالیا برای ثبت شرکت در استرالیا، فرد متقاضی باید یک شغل به اداره مهاجرت استرالیا معرفی کند که در واقع متقاضی پس از ثبت شرکت در استرالیا، در آن شرکت و تحت عنوان شغلی مذکور به فعالیت خواهد پرداخت. البته فرد متقاضی باید اثبات کند که در شغل ذکر شده، دارای تحصیلات مرتبط و همچنین سابقه کار میباشد. در واقع، متقاضی باید دقیقا مشخص کنید که عنوان شغلی ذکر شده، چطور میتواند در فعالیت و اداره کردن شرکت تاسیس شده در استرالیا موثر و مفید باشد.

در صورت موافقت اداره مهاجرت استرالیا با شرایط ثبت شرکت و همچنین شغل تعیین شده توسط متقاضی، ویزایی ۲ ساله و یا ۴ ساله بسته به شغل متقاضی به وی اعطا میشود. توجه داشته باشید که مدت زمان اعتبار ویزا بستگی به شغل تعیین شده توسط متقاضی دارد. برای مشاغلی که در لیست مشاغل مورد نیاز بلند مدت استرالیا (MLTSS) هستند، ویزایی ۴ ساله و برای بقیه مشاغل، ویزایی ۲ ساله صادر میشود. متعاقبا، برای دریافت اقامت دایم استرالیا، داشتن شرایط زیر مورد نیاز میباشد:

  • داشتن ویزای ۴ ساله ( و نه ۲ ساله)
  • داشتن سن کمتر از ۴۵ سال
  • کار در استرالیا به مدت حداقل ۳ سال در قالب شغل تعیین شده و در شرکت ثبت شده توسط متقاضی
  • کسب حداقل نمره لازم در آزمون زبان انگلیسی

برای آشنایی با مشاغل مورد نیاز استرالیا و اینکه شغل شما در کدام رده بنده شغلی قرار دارد، میتوانید از این صفحه بازدید فرمایید:

مهاجرت کاری به استرالیا

 

اقامت استرالیا از طریق تولد فرزند

بسیاری از متقاضیان مهاجرت استرالیا درباره امکان اخذ اقامت استرالیا از طریق تولد فرزندشان در کشور استرالیا سوال میکنند و این موضوع ما را بر این داشت که مطلبی درباره این مساله منتشر کنیم. برای درک بهتر شرایط اقامت فرزندان و همچنین وضعیت اقامت والدین آنها و محل تولد فرزند، لطفا تک تک شرایط زیر را در نظر بگیرید:

  • در صورتی که هر یک از والدین دارای تابعیت کشور استرالیا باشد، فرزند متولد شده، صرفنظر از محل تولد، تابعیت کشور استرالیا را اخذ خواهد کرد.
  • در صورتی که هر یک از والدین دارای ویزای اقامت دایم استرالیا باشد، فرزند متولد شده در کشور استرالیا، تابعیت کشور استرالیا را اخذ خواهد کرد.
  • در صورتی که هر یک از والدین دارای ویزای اقامت دایم استرالیا باشد، فرزند متولد شده در خارج از کشور استرالیا، حق برخورداری از تابعیت کشور استرالیا را نخواهد داشت و صرفا میتواند از طریق والدین، از مزایای ویزای دایم استرالیا بهره مند شود.

شرایط ذکر شده در بالا، صرفا مربوط به خانواده هایی است که حداقل یکی از والدین، دارای ویزای دایم و یا تابعیت استرالیا هستند. حال، سوالی که بسیاری از متقاضیان مهاجرت به استرالیا دارند این است که آیا امکان اخذ اقامت دایم و یا تابعیت استرالیا برای نوزادانی که در خاک استرالیا متولد میشوند و هیچ کدام از والدین آنها حق اقامت دایم این کشور را ندارند وجود دارد؟

جواب: بله ولی تحت شرایطی سخت و طی زمانی بسیار طولانی! افرادی که در استرالیا متولد میشوند و والدینشان در بدو تولد یا بعد از زمان تولد، ویزای دایم استرالیا یا تابعیت این کشور را نداشته اند، تنها در صورتی میتوانند تابعیت این کشور را اخذ کنند که ده سال پس از تولد در این کشور اقامت داشته باشند. این بدین معنی است که والدینی که در استرالیا دارای ویزای موقت هستند، امکان اخذ آنی ویزای دایم استرالیا را برای فرزندان خود صرفا از طریق تولد آنها در کشور استرالیا نخواهند داشت.

امیدواریم که این نوشته به سوالات شما درباره بحث اخذ اقامت استرالیا از طریق تولد فرزندان پاسخ داده باشد.

اخذ اقامت استرالیا از طریق خرید ملک

بسیاری از کشورهای جهان اول که مقصد محبوبی برای مهاجرین هستند، امکان اعطا امتیاز اقامت دایم را از طریق خرید ملک برای متقاضیان مهاجرت فراهم کرده اند . در همین راستا، سوالی که جمع کثیری از متقاضیان مهاجرت به استرالیا دارند این است که آیا اخذ اقامت استرالیا از طریق خرید ملک ممکن است یا خیر؟ در ابتدای این مطلب، این سوال را جواب میدهیم و سپس به شرح توضیحات می پردازیم:

اخذ اقامت استرالیا صرفا از طریق خرید ملک ممکن نیست ولی تحت شرایطی، خرید ملک در استرالیا میتواند به اخذ ویزای استرالیا و دریافت اقامت دایم کمک کند. البته قبل از همه چیز، ذکر این نکته ضروری است که افرادی که دارای اقامت دایم استرالیا نیستند، برای خرید ملک نیاز به دریافت مجوز از سازمانی به نام کمیته رسیدگی به سرمایه گذاری های خارجی (Foreign Investment Review Board) دارند.

در نظر داشته باشید که گرفتن وام مسکن برای افرادی که در استرالیا اقامت موقت دارند بلامانع است و شرط اصلی بانکها برای اعطا وام مسکن به این افراد، اشتغال به کار برای مدت حداقل یک سال و داشتن درآمد مکفی میباشد.

در ادامه توجه شما را به موارد زیر در خصوص خرید ملک در استرالیا جلب میکنیم:

۱- متقاضیان ویزای سرمایه گذاری دایم استرالیا نیاز به ارایه مستندات در خصوص انتقال سرمایه به استرالیا دارند.

مقدار سرمایه لازم بسته به نوع ویزا متغیر است ولی برای متداولترین نوع ویزای سرمایه گذاری که ویزای Business Innovation است، مقدار سرمایه لازم برای انتقال به استرالیا معادل ۶۰۰ هزار دلار استرالیا میباشد.

مسلما یکی از امن ترین راهها برای سرمایه گذاری در استرالیا (مخصوصا برای کسانی که در این کشور تازه وارد هستند)، خرید ملک در این کشور است که میتواند با مشورت آژانسهای املاک صورت گیرد.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد انواع ویزای سرمایه گذاری استرالیا، میتوانید از این صفحه بازدید فرمایید:

اقامت استرالیا از طریق ویزای سرمایه­ گذاری

۲- خرید ملک مشترک با همسر یا شریک زندگی برای افرادی که قصد دارند از طریق ویزای همسر در استرالیا بمانند، تاثیر بسزایی در شانس موفقیت ویزای استرالیا خواهد داشت.

اداره مهاجرت استرالیا امتیاز خاصی برای افرادی که دارای خانه مشترک هستند قایل است و در واقع خرید ملک مشترک با همسر برای متقاضیان ویزای ازدواج، شانس این افراد را برای موفقیت در ویزا به مراتب افزایش میدهد.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد ویزای ازدواج، میتوانید از صفحه زیر بازدید فرمایید:

مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای خویشاوندان

 

تغییرات اخیر قوانین اقامت استرالیا

دولت استرالیا همواره برای ویزای کار اهمیت بسیار زیادی قائل بوده است چرا که مهاجرانی که با ویزای استرالیا از طریق مهارت وارد استرالیا شده اند معمولا وابستگی اقتصادی به  کشور ندارند و کمترین نرخ بیکاری را دارند.

به طور کلی، ویزای استرالیا از نوع مهارت همیشه فواید بسیار زیادی برای این کشور داشته است و یکی از عوامل رشد اقتصادی استرالیا بوده است.  این مساله باعث شده است که در بازه های زمانی مختلف شرایط این ویزا و دریافت اقامت استرالیا از این طریق برای کارآمدی هر چه بیشتر تغییر کند.

در سال 2008، استرالیا افت بسیار شدیدی در  زمینه  اقتصادی پیدا کرد و اداره مهاجرت این کشور تصمیم به بوجود آوردن سیستم CSL با هدف افزایش اولویت بر نیروی کار شد. متعاقبا، با افزایش نگرانی در مورد افزایش بیکاری در استرالیا، در اواخر سال 2008، نیروی کار پذیرفته شده واجد شرایط اقامت استرالیا از 133 هزار نفر به 115 هزار نفر کاهش یافت.

سپس  در سال 2010 ، اداره مهاجرت استرالیا تصمیم به اعمال تغییراتی بنیادین گرفت که به مختصری از آنها در زیر اشاره شده:

  • معرفی لیست مشاغل جدید SOL
  • تجدید نظر در باره امتیازها
  • تسهیل شرایط برای دانشجویان غیر استرالیایی برای اینکه بتوانند تحت شرایط مهاجرت قدیم برای اقامت استرالیا اقدام کنند.

در سال 2011 استرالیا سیستم ویزای جدیدی به نام Skill Select را به عنوان جایگزین سیستم قبلی برای اخذ ویزای استرالیا معرفی کردکه این سیستم از سال 2012 به طور رسمی اعلام و اجرایی شد.

تحت این تغییرات، تعداد ویزاهای مهارت موجود به طور عمده کاهش پیدا کرد. البته مهمترین تغییر در این سیستم، وجود الزام برای دریافت دعوتنامه ویزای استرالیا از طرف اداره مهاجرت میباشد.

این به این معنی است که  اخذ اقامت استرالیا از طریق مهارت، بدون دریافت دعوتنامه اداره مهاجرت امکان پذیر نیست. البته لازم به ذکر است که اداره مهاجرت استرالیا در گزارشهای ماهیانه خود اطلاعات لازم را برای ارزیابی شرایط دریافت دعوتنامه ویزای استرالیا منتشر میکند.

افراد خواهان اخذ اقامت استرالیا میتوانند با مطالعه این گزارشها درباره شرایط امتیازی افرادی که اخیرا موفق به اخذ ویزای استرالیا یا اقامت استرالیا شده اند، از میزان امتیاز لازم برای اخذ اقامت استرالیا مطلع شوند.