آخرین تغییرات قوانین مهاجرت استرالیا

قوانین مهاجرت استرالیا بطور مداوم تغییر میکنند تا با زیرساخت ها و نیازهای کشور استرالیا تطابق کامل داشته باشند.

آخرین تغییرات ویزای کاری استرالیا در آوریل ۲۰۱۹ اعلام شده اند. برای اطلاع از این تغییرات لطفا از این صفحه بازدید فرمایید:

ویزاها و امتیازبندی جدید مهارت استرالیا – ویزاهای ۴۹۱، ۴۹۴ و ۱۹۱ استرالیا

بیشتر تغییرات در قوانین مهاجرت استرالیا معمولا معطوف به مهاجرت از طریق تخصص میباشد. سابقه تغییرات قبلی ویزاهای مهارت استرالیا از قرار زیر است:

  • از جولای سال ۲۰۱۷، نام لیست های دوگانه مشاغل استرالیا از SOL و CSOL به MLTSSL و STSOL تغییر پیدا کرد. لیست های جدید بطور مداوم (معمولا هر ۶ ماه) بروز رسانی میشوند تا با نیازهای بازار کار استرالیا تطابق کامل داشته باشند.آخرین لیست منتشر شده، لیست مشاغل ۱۷ ژانویه ۲۰۱۸ است که شاید مهمترین تغییر آن برای متقاضیان ایرانی، حذف رشته “مدیر آرایشگاه” از لیست آن بود. برای مشاهده آخرین لیست مشاغل مهاجرت استرالیا، میتوانید از این صفحه بازدید فرمایید.
  • از ۱ فوریه ۲۰۱۸، تغییراتی در قوانین مربوط به ویزای دانشجویی استرالیا به شرح زیر اعمال شده است:

وجه لازم برای اثبات تمکن مالی متقاضیان ویزای دانشجویی استرالیا بشرح زیر محاسبه خواهند شد:

– هزینه زندگی متقاضی اصلی در سال اول: ۲۰۲۹۰ دلار استرالیا

– هزینه زندگی همسر متقاضی: ۷۱۰۰ دلار استرالیا

– هزینه زندگی فرزند متقاضی: ۳۰۴۰ دلار استرالیا

  • بزرگترین تغییر در قوانین مهاجرت استرالیا، جایگزینی ویزای ۴۵۷ استرالیا (‌ویزای کار موقت)‌ با ویزای جدید TSS از مارس ۲۰۱۸ میباشد. با توجه به اینکه بسیاری از ایرانیان از این ویزا برای کار موقت در استرالیا استفاده میکردند، اطلاع از شرایط ویزای جایگزین میتواند برای متقاضیان سودمند باشد. تفاوتهای اصلی ویزای جدید TSS با ویزای قدیمی ۴۵۷:
    • لزوم داشتن مدرک زبان انگلیسی برای اخذ ویزا
    • تقلیل زمان اعتبار ویزا از ۴ سال به ۲ سال
    • حذف ۲۱۶ شغل از لیست رشته های واجد شرایط ویزای ۴۵۷
    • امکان اخذ اقامت دایم استرالیا فقط برای متخصصین رشته های لیست اول مشاغل یا MLTSSL مشروط به داشتن ۳ سال سابقه کار و سن پایین ۴۵ سال وجود خواهد داشت.

لطفا برای اطلاع از اینکه آیا شما شرایط مهاجرت به استرالیا را دارید، فرم زیر را تکمیل نمایید.

فرم ارزیابی رایگان مهاجرت به استرالیا

اخذ اقامت استرالیا از طریق ثبت شرکت در استرالیا

اخذ اقامت استرالیا از طریق ثبت شرکت در استرالیا

در این نوشته قصد داریم تا امکان اخذ اقامت کشور استرالیا از طریق ثبت شرکت در این کشور را بررسی کنیم. به طور کلی، امکان اخذ اقامت استرالیا از طریق ثبت شرکت در این کشور وجود دارد اما برای این منظور، شخص متقاضی می بایست دارای شرایطی باشد که در زیر تشریح شده اند.

اولین شرط برای ثبت شرکت در استرالیا، داشتن کسب و کار موفق در ایران (یا هر کشور دیگر محل اقامت متقاضی) میباشد. این بدین معنی است که متقاضیان مهاجرت به استرالیا امکان ثبت شرکت یا کسب و کاری تازه در استرالیا را ندارند بلکه ملزم هستند که همان کسب و کاری که قبلا به آن مشغول بوده اند را در استرالیا تاسیس کنند و یا به عبارتی یک نمایندگی در این کشور دایر کنند. به این منظور، متقاضی میبایست تمامی مدارک دال بر داشتن کسب و کار موفق در ایران را به اداره مهاجرت استرالیا ارایه دهد. نمونه ای از مدارک که برای این پروسه لازم هستند عبارتند از:

  • آگهی های تاسیس و تغییرات برای شرکتها
  • پروانه کسب، تاسیس و … برای سایر کسب و کارها
  • صورتحساب مالی آخرین سال فعالیت
  • Business Plan

در نظر داشته باشید که در اکثر موارد، الزام خاصی برای مقدار گردش مالی و یا سود شرکت وجود ندارد و صرفا، اداره مهاجرت استرالیا باید متقاعد شود که کسب و کار حاضر متقاضی دارای بازده نسبی است.

پس از اثبات موارد بالا و موافقت اداره مهاجرت استرالیا برای ثبت شرکت در استرالیا، فرد متقاضی باید یک شغل به اداره مهاجرت استرالیا معرفی کند که در واقع متقاضی پس از ثبت شرکت در استرالیا، در آن شرکت و تحت عنوان شغلی مذکور به فعالیت خواهد پرداخت. البته فرد متقاضی باید اثبات کند که در شغل ذکر شده، دارای تحصیلات مرتبط و همچنین سابقه کار میباشد. در واقع، متقاضی باید دقیقا مشخص کنید که عنوان شغلی ذکر شده، چطور میتواند در فعالیت و اداره کردن شرکت تاسیس شده در استرالیا موثر و مفید باشد.

در صورت موافقت اداره مهاجرت استرالیا با شرایط ثبت شرکت و همچنین شغل تعیین شده توسط متقاضی، ویزایی ۲ ساله و یا ۴ ساله بسته به شغل متقاضی به وی اعطا میشود. توجه داشته باشید که مدت زمان اعتبار ویزا بستگی به شغل تعیین شده توسط متقاضی دارد. برای مشاغلی که در لیست مشاغل مورد نیاز بلند مدت استرالیا (MLTSS) هستند، ویزایی ۴ ساله و برای بقیه مشاغل، ویزایی ۲ ساله صادر میشود. متعاقبا، برای دریافت اقامت دایم استرالیا، داشتن شرایط زیر مورد نیاز میباشد:

  • داشتن ویزای ۴ ساله ( و نه ۲ ساله)
  • داشتن سن کمتر از ۴۵ سال
  • کار در استرالیا به مدت حداقل ۳ سال در قالب شغل تعیین شده و در شرکت ثبت شده توسط متقاضی
  • کسب حداقل نمره لازم در آزمون زبان انگلیسی

برای آشنایی با مشاغل مورد نیاز استرالیا و اینکه شغل شما در کدام رده بنده شغلی قرار دارد، میتوانید از این صفحه بازدید فرمایید:

مهاجرت کاری به استرالیا

 

اخذ اقامت استرالیا از طریق خرید ملک

بسیاری از کشورهای جهان اول که مقصد محبوبی برای مهاجرین هستند، امکان اعطا امتیاز اقامت دایم را از طریق خرید ملک برای متقاضیان مهاجرت فراهم کرده اند . در همین راستا، سوالی که جمع کثیری از متقاضیان مهاجرت به استرالیا دارند این است که آیا اخذ اقامت استرالیا از طریق خرید ملک ممکن است یا خیر؟ در ابتدای این مطلب، این سوال را جواب میدهیم و سپس به شرح توضیحات می پردازیم:

اخذ اقامت استرالیا صرفا از طریق خرید ملک ممکن نیست ولی تحت شرایطی، خرید ملک در استرالیا میتواند به اخذ ویزای استرالیا و دریافت اقامت دایم کمک کند. البته قبل از همه چیز، ذکر این نکته ضروری است که افرادی که دارای اقامت دایم استرالیا نیستند، برای خرید ملک نیاز به دریافت مجوز از سازمانی به نام کمیته رسیدگی به سرمایه گذاری های خارجی (Foreign Investment Review Board) دارند.

در نظر داشته باشید که گرفتن وام مسکن برای افرادی که در استرالیا اقامت موقت دارند بلامانع است و شرط اصلی بانکها برای اعطا وام مسکن به این افراد، اشتغال به کار برای مدت حداقل یک سال و داشتن درآمد مکفی میباشد.

در ادامه توجه شما را به موارد زیر در خصوص خرید ملک در استرالیا جلب میکنیم:

۱- متقاضیان ویزای سرمایه گذاری دایم استرالیا، ملزم هستند که بخشی از سرمایه خود را به این کشور منتقل کنند.

مقدار سرمایه لازم بسته به نوع ویزا متغیر است ولی برای متداولترین نوع ویزای سرمایه گذاری که ویزای Business Innovation است، مقدار سرمایه لازم برای انتقال به استرالیا معادل ۶۰۰ هزار دلار استرالیا میباشد.

مسلما یکی از امن ترین راهها برای سرمایه گذاری در استرالیا (مخصوصا برای کسانی که در این کشور تازه وارد هستند)، خرید ملک در این کشور است که میتواند با مشورت آژانسهای املاک صورت گیرد.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد انواع ویزای سرمایه گذاری استرالیا، میتوانید از این صفحه بازدید فرمایید:

اقامت استرالیا از طریق ویزای سرمایه­ گذاری

۲- خرید ملک مشترک با همسر یا شریک زندگی برای افرادی که قصد دارند از طریق ویزای همسر در استرالیا بمانند، تاثیر بسزایی در شانس موفقیت ویزای استرالیا خواهد داشت.

اداره مهاجرت استرالیا امتیاز خاصی برای افرادی که دارای خانه مشترک هستند قایل است و در واقع خرید ملک مشترک با همسر برای متقاضیان ویزای ازدواج، شانس این افراد را برای موفقیت در ویزا به مراتب افزایش میدهد.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد ویزای ازدواج، میتوانید از صفحه زیر بازدید فرمایید:

مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای خویشاوندان

لطفا برای اطلاع از اینکه آیا شما شرایط مهاجرت به استرالیا را دارید، فرم زیر را تکمیل نمایید.

فرم ارزیابی رایگان مهاجرت به استرالیا