ویزای توریستی استرالیا – ویزای ۶۰۰ استرالیا

خلاصه

ویزای توریستی استرالیا اجازه اقامت کوتاه مدت (تا حداکثر ۱۲ ماه) به بازدید کنندگان موقت از این کشور را میدهد. این ویزا ۳ نوع دارد:

  • ویزای توریستی عادی
  • ویزای توریستی با حمایت خانواده مقیم در استرالیا
  • ویزای توریستی برای بیزنس

به طور کلی و برای هر سه نوع ویزای توریستی، موارد زیر روی شانس شما برای دریافت ویزای توریستی تاثیر دارند:

  • وضعیت شغلی و مالی شما
  • داشتن خانواده نزدیک در ایران (مانند همسر و فرزند)‌به عنوان انگیزه ای برای بازگشت به ایران
  • سابقه سفر شما
  • علت سفر شما به استرالیا ( مثلا درجه نزدیکی شما و  دوست یا عضو خانواده شما که قصد بازدیدش در استرالیا را دارید و یا درجه اهمیت موضوع بیزنس در استرالیا برای شغل شما)

نوع اول – ویزای توریستی عادی

با این ویزا میتوانید

  • از خانواده یا دوستان خود در استرالیا بازدید کنید
  • از جاذبه های گردشگری استرالیا دیدن کنید

هزینه ویزا

  • ۱۴۵ دلار استرالیا برای هر نفر

مدت اعتبار ویزا

حداکثر ۱۲ ماه

شرط لازم برای اخذ ویزا

قصد واقعی برای اقامت موقت در استرالیا

زمان معمول بررسی درخواست ویزا

حدود ۱۵ تا ۳۰ روز

مختصری در مورد این ویزا

ویزای توریستی عادی استرالیا مناسب افرادی است که قصد سفر به استرالیا برای دیدن خانواده یا دوستان نزدیک یا گردش در این کشور را دارند.

نوع دوم – ویزای توریستی با حمایت خانواده مقیم در استرالیا

با این ویزا میتوانید

  • از خانواده یا دوستان خود در استرالیا بازدید کنید
  • از جاذبه های گردشگری استرالیا دیدن کنید
  • حداکثر ۳ ماه در استرالیا تحصیل کنید

هزینه ویزا

  • ۱۴۵ دلار استرالیا برای هر نفر

مدت اعتبار ویزا

حداکثر ۱۲ ماه

شرط لازم برای اخذ ویزا

  • داشتن خانواده درجه یک در استرالیا به عنوان اسپانسر
  • قصد واقعی برای اقامت موقت در استرالیا با هدف بازدید خانواده نزدیک

زمان معمول بررسی درخواست ویزا

حدود ۵۰ تا ۷۰ روز

اطلاعات بیشتر در مورد این ویزا

ویزای توریستی با حمایت خانواده مقیم در استرالیا مناسب افرادی است که قصد سفر به استرالیا برای دیدن خانواده درجه یک در این کشور را دارند. نکته بسیار مهم در مورد این ویزا این است که فقط پدر یا مادر، خواهر یا برادر و یا فرزندی که در استرالیا اقامت دایم داشته باشند یا شهروند این کشور باشد میتواند بعنوان اسپانسر برای این ویزا اقدام کنند. در این صورت فرد اسپانسر باید نشان بدهد که در استرالیا استطاعت مالی برای تامین هزینه متقاضی ویزا را دارد.

شانس دریافت نتیجه مثبت برای این ویزا، به مراتب بیشتر از ویزای عادی توریستی استرالیا است.

نوع سوم – ویزای توریستی برای بیزنس

با این ویزا میتوانید

  • در امتحانات تخصصی در استرالیا شرکت کنید
  • با کارفرمای آینده خود در استرالیا مصاحبه کنید
  • در کنفرانس تخصصی شرکت کنید

هزینه ویزا

۱۴۵ دلار استرالیا برای هر نفر

مدت اعتبار ویزا

حداکثر ۳ ماه

شرط لازم برای اخذ ویزا

قصد واقعی برای اقامت موقت در استرالیا با هدف انجام بیزنس

زمان معمول بررسی درخواست ویزا

حدود ۹ تا ۱۷ روز

مختصری در مورد این ویزا

این ویزای توریستی مناسب افراد زیر است:

  • پزشکانی که برای شرکت در امتحانهای تخصصی پزشکی قصد ورود به استرالیا را دارند
  • افراد متخصصی که برای شرکت در کنفرانس یا سمیناری معتبر در استرالیا، به این کشور دعوت شده اند
  • افرادی که دعوت نامه ای معتبر و قابل قبول از طرف یک کارفرما در استرالیا برای مصاحبه کاری دارند

مدارک لازم برای ویزای توریستی استرالیا

  • پاسپورت
  • شناسنامه
  • کارت ملی
  • گواهی اشتغال به کار
  • گواهی اشتغال به تحصیل
  • تصویر ویزاهای اخذ شده قبلی
  • جواز کسب
  • صورتحساب بانکی
  • اسناد مالی برای داراییها
  • در صورت بازدید از خانواده، دعوتنامه فرد مقیم در استرالیا
  • در صورت سفر برای بیزنس، مدارک مرتبط مانند دعوتنامه و …

برای صرفه جویی در وقت و هزینه، توصیه ما به شما در خصوص ترجمه مدارک برای کشور استرالیا، استفاده از ترجمه ناتی است.