ویزای ۴۷۶ استرالیا برای دانشگاه تهران و امیرکبیر

ویزاهای ۴۷۶ استرالیا مختص فارغ التحصیلان رشته های مهندسی از دانشگاههای برتر دنیا است. فلسفه این ویزا، دادن فرصت به فارغ التحصیلان نخبه برای پیدا کردن کار در استرالیا است.

تنها دانشگاههای مورد قبول در ایران برای ویزای ۴۷۶، دانشگاههای تهران و امیرکبیر هستند.

با این ویزا میتوانید

  • بدون محدودیت در استرالیا کار کنید
  • با هزینه شخصی در استرالیا تحصیل کنید

هزینه ویزا

  • متقاضی اصلی: ۳۷۵ دلار
  • عضو خانواده بالای ۱۸ سال: ۱۹۰ دلار
  • عضو خانواده پایین ۱۸ سال: ۹۵ دلار

مدت اعتبار ویزا

حداکثر ۱۸ ماه

شرایط لازم برای اخذ ویزا

  • داشتن کمتر از ۳۱ سال سن
  • داشتن مدرک فارغ التحصیلی در یک رشته مهندسی از دانشگاه تهران یا امیرکبیر (یا سایر دانشگاههای واجد شرایط در خارج از کشور) در ۲ سال اخیر
  • داشتن نمره آیلتس ۶ با حداقل ۵ در هر یک از مهارتها

زمان معمول بررسی درخواست ویزا

حدود ۷ تا ۸ ماه

شرح مختصری در مورد ویزا

همانطور که اشاره شد، هدف دولت استرالیا از برنامه ویزای ۴۷۶ دادن فرصت به فارغ التحصیلان دانشگاههای برتر دنیا برای ورود به بازار کار استرالیا است. مدت اعتبار ویزای ۴۷۶  هجده ماه است که از تاریخ ورود به استرالیا محاسبه میشود. افرادی که از این طریق وارد استرالیا میشوند میتوانند بدون هیچ گونه محدودیتی کار کنند. در ضمن، همسر و فرزند متقاضی هم میتوانند بدون هیچ قید و شرطی از این ویزا استفاده کنند.

طریقه تبدیل این ویزا به اقامت دائم

راههای زیادی برای اقدام برای ویزای دائم در داخل استرالیا وجود دارد ولی مسیر معمول اقامت دائم برای افرادی که با ویزای ۴۷۶ وارد استرالیا میشوند از یکی از دو راه زیر است:

۱- اقدام مستقیم برای ویزاهای کاری استرالیا (۱۸۹، ۱۹۰ و ۴۸۹)

صرف نظر از موفقیت یا عدم موفقیت در پیدا کردن کار مورد نظر در استرالیا، افرادی که با ویزای ۴۷۶ وارد استرالیا میشوند میتوانند از زمانی که در استرالیا دارند برای تقویت مهارت زبان خود استفاده کنند و کمبود امتیاز برای ویزاهای کاری استرالیا را جبران کنند. علاوه بر این، معمولا اقامت در ایالتهای استرالیا، امتیاز خوبی برای ویزاهای ایالتی استرالیا (۱۹۰ و ۴۸۹) محسوب میشود. با این اوصاف، اقدام برای ویزاهای کاری در داخل استرالیا راحت تر خواهد بود.

مهاجرت کاری به استرالیا و امتیاز بندی

۲- اقدام از طریق کارفرما

در صورت پیدا کردن کار مرتبط با رشته تحصیلی، افراد دارای ویزای ۴۷۶ میتوانند از طریق کار فرما برای اقامت دائم استرالیا اقدام کنند. البته معمولا در ابتدا کارفرمایان در استرالیا برای ویزای TSS اقدام میکنند که ویزایی ۲ ساله است. بعد از اتمام دوره ۲ ساله، متقاضی میتواند با رضایت کارفرما برای ویزای دائم استرالیا اقدام کند. موارد مهم که باید درباره این راه توجه داشت:

  • داشتن حداقل ۲ سال سابقه کار برای دریافت ویزای TSS ضروری است.
  • بر خلاف ویزاهای ۱۸۹، ۱۹۰ و ۴۸۹، این مسیر نیازی به کسب امتیاز خاصی ندارد.

مدارک لازم برای این ویزا

  • پاسپورت
  • شناسنامه
  • کارت ملی
  • سند ازدواج
  • دانشنامه و ریزنمرات تحصیلی
  • مدرک زبان
  • گواهی عدم سوء پیشینه برای تمامی کشورهایی که جمعا بیشتر از ۱۲ ماه، بعد از رسیدن به سن ۱۶ سالگی، در آنها اقامت داشته اید
  • فرم ۸۰ اداره مهاجرت استرالیا

برای صرفه جویی در وقت و هزینه، توصیه ما به شما در خصوص ترجمه مدارک برای کشور استرالیا، استفاده از ترجمه ناتی است.

ترجمه ناتی در تهران