ویزای سرمایه گذاری استرالیا

سرمایه گذاری ۱۸۸- شاخه کارآفرینی

  • ویزای سرمایه گذاری کارآفرینی استرالیا مناسب افرادی است که سابقه  کسب و کار (Business) داشته و تمایل به تاسیس یا خرید و مدیریت یک کسب و کار در کشور استرالیا دارند.
  • این ویزا شامل یک دوره اقامت موقت مشروط در استرالیا است. در صورتی که بعد از دریافت ویزای موقت اولیه، متقاضی به تعهدات خود برای ایجاد کسب و کار در استرالیا عمل کند، ویزای موقت میتواند به نوع دائم تبدیل شود.
  • امکان اخذ این ویزا برای همسر و تمامی فرزندان زیر ۲۳ سال وجود دارد.
  • داشتن مدرک زبان برای این ویزا الزامی نیست. البته در صورت نداشتن مدرک زبان، متقاضی مجبور به پرداخت مبلغی به عنوان هزینه دوره آمادگی زبان انگلیسی و گذراندن این دوره پس از ورود به استرالیا خواهد بود.
  • در عمل، به خاطر شرایط نسبتا آسان، این نوع ویزای سرمایه گذاری (ویزای ۱۸۸ کارآفرینی) محبوب ترین نوع ویزای سرمایه گذاری میان ایرانیان است.

هزینه ویزای موقت

  • متقاضی اصلی: ۵۳۷۵ دلار
  • عضو خانواده بالای ۱۸ سال: ۲۶۸۵ دلار
  • عضو خانواده پایین ۱۸ سال: ۱۳۴۵ دلار

اعتبار ویزای موقت

چهار سال و سه ماه

شرایط لازم برای ویزای موقت

  • داشتن کمتر از ۵۵ سال سن
  • داشتن سابقه مدیریت کسب و کار
  • مالکیت یک کسب و کار ثبت شده (دارای جواز یا روزنامه رسمی) با فروش ناخالص سالیانه حداقل ۵۰۰ هزار دلار استرالیا در ۲ سال منتخب از ۴ سال اخیر با احتساب نرخ دولتی دلار استرالیا (حدود سه هزار تومان)
  • داشتن حداقل دارایی ۸۰۰ هزار دلار استرالیا به نام متقاضی یا همسر با احتساب نرخ دولتی دلار استرالیا (حدود سه هزار تومان)
  • موافقت یک ایالت در استرالیا با برنامه اولیه متقاضی برای تاسیس یا خرید کسب و کار (Business Plan) در آن ایالت
  • کسب حداقل ۶۵ امتیاز طبق لیست امتیازبندی در ادامه صفحه.

داشتن مدرک زبان انگلیسی برای ویزاهای سرمایه گذاری استرالیا الزامی نیست ولی در صورت نداشتن مدرک آیلتس ۴.۵ برای متقاضی و هر عضو خانواده بالای ۱۸ سال، به ترتیب مبالغ ۹۷۹۵ و ۴۸۹۰ دلار استرالیا باید به عنوان جریمه به اداره مهاجرت استرالیا پرداخت شود.

امتیازبندی مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای سرمایه گذاری

سن

  • ۱۸ تا ۲۵ سال: ۲۰ امتیاز
  • ۲۵ تا ۳۳ سال:۳۰ امتیاز
  • ۳۳ تا ۴۰ سال:۲۵  امتیاز
  • ۴۰ تا ۴۵ سال: ۲۰ امتیاز
  • ۴۵ تا ۵۵ سال: ۱۵ امتیاز

مدرک زبان انگلیسی

  • آیلتس ۵ در همه مهارتها: ۵ امتیاز
  • آیلتس ۷ در همه مهارتها:۱۰ امتیاز

مدرک تحصیلی

  • داشتن مدرک لیسانس: ۵ امتیاز
  • داشتن مدرک لیسانس در رشته های بازرگانی، علوم و فنی:۱۰ امتیاز

سابقه مدیریت کسب و کار 

  • بیشتر از ۴ سال در ۵ سال منتهی به درخواست ویزا: ۱۰ امتیاز
  • بیشتر از ۷ سال در ۸ سال منتهی به درخواست ویزا: ۱۵ امتیاز

جمع ارزش دارایی های متقاضی و همسر (با احتساب نرخ دولتی دلار استرالیا)

  • حداقل ۸۰۰ هزار دلار استرالیا در ۲ سال مالی منتهی به درخواست ویزا: ۵ امتیاز
  • حداقل ۱.۳ میلیون دلار استرالیا در ۲ سال مالی منتهی به درخواست ویزا: ۱۵ امتیاز
  • حداقل ۱.۸ میلیون دلار استرالیا در ۲ سال مالی منتهی به درخواست ویزا: ۲۵ امتیاز
  • حداقل ۲.۲۵ میلیون دلار استرالیا در ۲ سال مالی منتهی به درخواست ویزا: ۳۵ امتیاز

فروش ناخالص سالیانه متقاضی (با احتساب نرخ دولتی دلار استرالیا)

  • حداقل ۵۰۰ هزار دلار استرالیا در ۲ سال از ۴ سال مالی منتهی به درخواست ویزا: ۵ امتیاز
  • حداقل ۱ میلیون دلار استرالیا در ۲ سال از ۴ سال مالی منتهی به درخواست ویزا: ۱۵ امتیاز
  • حداقل ۱.۵ میلیون دلار استرالیا در ۲ سال از ۴ سال مالی منتهی به درخواست ویزا: ۲۵ امتیاز
  • حداقل ۲ میلیون دلار استرالیا در ۲ سال از ۴ سال مالی منتهی به درخواست ویزا: ۳۵ امتیاز

شرایط لازم برای تبدیل ویزای موقت به  دائم (ویزای ۸۸۸)

  • تاسیس، نگهداری و مدیریت کسب و کار پیشنهادی در استرالیا به مدت حداقل ۲ سال
  • داشتن فروش ناخالص سالیانه حداقل ۳۰۰ هزار دلار استرالیا در سال آخر منتهی به تقاضای اقامت دائم استرالیا
  • اقامت در استرالیا به مدت حداقل ۱ سال از ۲ سال آخر منتهی به تقاضای اقامت دائم استرالیا
  • ارزش کسب و کار در زمان درخواست ویزای دائم باید حداقل ۲۰۰ هزار دلار استرالیا باشد.
    به علاوه داشتن یک شرط از دو شرط زیر:
  • داشتن سرمایه کلی در استرالیا به ارزش حداقل ۶۰۰ هزار دلار استرالیا
  • استخدام حداقل دو شهروند استرالیایی برای کار تمام وقت (این افراد نباید عضو خانواده باشند)

مراحل و زمان بندی ویزاهای سرمایه گذاری

۱- ارسال درخواست دعوتنامه به ایالت مورد نظر

اولین قدم برای ویزای سرمایه گذاری استرالیا، انتخاب یکی از ایالتهای ششگانه استرالیا به عنوان مقصد است.

توجه داشته باشید که شرایط لازم برای سرمایه گذاری در هر یک از ایالتها متفاوت است. به طور مثال:

  • برای اقامت در بریزبین، نیاز به داشتن گردش مالی سالیانه حداقل ۵۰۰ هزار دلار استرالیا (برای کسب و کار حال حاضر شما) و سرمایه گذاری به ارزش حداقل ۲۰۰ هزار دلار استرالیا در این شهر دارید.
  • برای اقامت در ملبورن، نیاز به داشتن گردش مالی سالیانه حداقل ۵۰۰ هزار دلار استرالیا (برای کسب و کار حال حاضر شما)و سرمایه گذاری به ارزش حداقل ۴۰۰ هزار دلار استرالیا در این شهر دارید.
  • برای اقامت در سیدنی، نیاز به داشتن گردش مالی سالیانه حداقل یک میلیون دلار استرالیا (برای کسب و کار حال حاضر شما)و سرمایه گذاری به ارزش حداقل ۵۰۰ هزار دلار استرالیا در این شهر دارید.

پس از انتخاب قطعی ایالت طبق شرایط و ترجیح متقاضی، درخواست صدور دعوتنامه برای ایالت مربوطه ارسال میشود. معمولا در این مرحله نیازی به ارایه مدارک زیادی نیست و صرفا باید قصد دقیق متقاضی برای جزییات کسب و کار پیشنهادی در استرالیا اعلام شود.

بازه زمانی و هزینه این مرحله نسبت به ایالت مورد نظر متغیر است ولی معمولا زمان آن کمتر از یک ماه است و هزینه آن از رایگان (برای ملبورن) تا ۸۲۰ دلار استرالیا (برای سیدنی) متغیر است.

۲- دریافت دعوتنامه و ارسال درخواست ویزا

در صورت موافقت ایالت با برنامه سرمایه گذاری متقاضی (Business Plan)، دعوتنامه ای رسمی صادر میشود. مدت اعتبار این دعوتنامه دو ماه است و درخواست ویزای سرمایه گذاری باید ظرف این بازه زمانی ارسال شود.

در این مرحله باید تمامی مدارک شناسایی، تحصیلی و کاری متقاضی ترجمه شوند و فرمهای مربوطه برای درخواست ویزای سرمایه گذاری تکمیل شوند. هزینه ارسال درخواست ویزای سرمایه گذاری هم (که در بالا به آن اشاره شد) باید در این مرحله پرداخت شود.

۳- ارسال درخواست ویزا و قرارگیری در صف انتظار

پس از ارسال درخواست ویزا و پرداخت هزینه اداره مهاجرت، زمان انتظار برای بررسی درخواست ویزا شروع میشود. زمانهای بررسی درخواست ویزا متغیر هستند ولی معمولا بررسی ویزاهای سرمایه گذاری بیشتر از ۱۸ ماه زمان میبرد. در طی این مدت، ممکن است اداره مهاجرت استرالیا از متقاضیان مدارک و شواهد اضافی برای اثبات اطلاعات درخواست کند.

۴- صدور ویزا و شروع مدت چهار سال و سه ماهه ویزا

چنانچه شرایط متقاضی برای دریافت ویزا مناسب باشد، ویزای سرمایه گذاری موقت با اعتبار چهار سال و سه ماه صادر میشود و متقاضی میتواند در طی این مدت با انجام تعهدات سرمایه گذاری در استرالیا، شرایط لازم برای ویزای دائم استرالیا را کسب کند.


تماس مستقیم با شخص وکیل

اگر فکر میکنید شرایط بالا را دارید و برای سرمایه گذاری در استرالیا مصمم هستید میتوانید با من به طور مستقیم تماس بگیرید.

۰۹۰۱۲۸۰۰۹۸۳

Matin@iranaustralia.org


تجربه های شخصی

تجربه های شخصی افرادی که از طریق ویزای سرمایه گذاری کارآفرینی به استرالیا مهاجرت کرده اند و در این کشور اقدام به تاسیس یا خرید یک کسب و کار کرده اند میتواند برای متقاضیان مهاجرت به استرالیا بسیار سودمند باشد. در ادامه، به تجربه شخصی  رعنا  از زبان خودش میپردازیم.

تجربه شخصی رعنا – سرمایه گذار

تجربه شخصی بهروز، سرمایه گذار


سایر ویزاهای سرمایه گذاری استرالیا

ویزاهای سرمایه گذاری استرالیا ۱۸۸- شاخه سرمایه گذاری در سهام در استرالیا

ویزای دائم سرمایه گذاری استعدادهای درخشان استرالیا ۱۳۲- Business Talent


برای محاسبه امتیاز برای ویزای سرمایه گذاری میتوانید فرم ارزیابی آنلاین ما را تکمیل فرمایید.

فرم ارزیابی رایگان مهاجرت به استرالیا