ویزای سرمایه گذاری استرالیا – ویزای ۱۸۸

خلاصه

  • بیشتر ویزاهای سرمایه گذاری استرالیا مناسب افرادی هستند که سابقه  کسب و کار (Business) داشته و تمایل به ادامه آن در کشور استرالیا و متعاقبا مهاجرت به استرالیا را دارند.
  • اکثر ویزاهای سرمایه گذاری شامل یک دوره اقامت موقت مشروط در استرالیا هستند. در صورتی که فرد متقاضی به تعهدات خود در رابطه با ایجاد کسب و کار در استرالیا عمل کند، ویزای موقت سرمایه گذاری به ویزای دائم تبدیل خواهد شد.
  • امکان اخذ این نوع ویزای استرالیا برای همسر و تمامی فرزندان زیر ۲۳ سال وجود دارد.
  • داشتن مدرک زبان برای این ویزا الزامی نیست (در این صورت متقاضی مجبور به پرداخت مبلغی به عنوان هزینه دوره آمادگی زبان انگلیسی و گذراندن این دوره پس از ورود به استرالیا خواهد بود).
  • در عمل، به خاطر شرایط نسبتا آسان، ویزای ۱۸۸ کارآفرینی محبوب ترین نوع ویزای سرمایه گذاری میان ایرانیان است.

مراحل و زمان بندی ویزاهای سرمایه گذاری

۱- ارسال درخواست به ایالت مورد نظر

اولین قدم برای ویزاهای سرمایه گذاری، انتخاب یکی از ایالتهای ششگانه استرالیا به عنوان مقصد است. توجه داشته باشید که شرایط لازم برای سرمایه گذاری در هر یک از ایالتها متفاوت است. به طور مثال:

  • برای اقامت در بریزبین، نیاز به داشتن گردش مالی سالیانه حداقل ۵۰۰ هزار دلار استرالیا (برای کسب و کار حال حاضر شما) و سرمایه گذاری به ارزش حداقل ۲۰۰ هزار دلار استرالیا در این شهر دارید.
  • برای اقامت در ملبورن، نیاز به داشتن گردش مالی سالیانه حداقل ۵۰۰ هزار دلار استرالیا (برای کسب و کار حال حاضر شما)و سرمایه گذاری به ارزش حداقل ۴۰۰ هزار دلار استرالیا در این شهر دارید.
  • برای اقامت در سیدنی، نیاز به داشتن گردش مالی سالیانه حداقل یک میلیون دلار استرالیا (برای کسب و کار حال حاضر شما)و سرمایه گذاری به ارزش حداقل ۵۰۰ هزار دلار استرالیا در این شهر دارید.

پس از انتخاب قطعی ایالت طبق شرایط و ترجیح متقاضی، درخواست صدور دعوتنامه برای ایالت مربوطه ارسال میشود. معمولا در این مرحله نیازی به ارایه مدارک زیادی نیست و صرفا باید قصد دقیق متقاضی برای نوع و ارزش کسب و کار مورد نظر در استرالیا اعلام شود.

بازه زمانی و هزینه این مرحله نسبت به ایالت مورد نظر متغیر است ولی معمولا زمان آن کمتر از یک ماه است و هزینه آن از رایگان (برای ملبورن) تا ۸۲۰ دلار استرالیا (برای سیدنی) متغیر است.

۲- دریافت دعوتنامه و ارسال درخواست ویزا

در صورت موافقت ایالت مورد نظر با شرایط و هدف متقاضی برای سرمایه گذاری، دعوتنامه رسمی برای ارسال درخواست ویزا صادر میشود. مدت اعتبار این دعوتنامه دو ماه است و درخواست ویزا باید ظرف این بازه زمانی ارسال شود.

در این مرحله بایدتمامی مدارک شناسایی، تحصیلی و کاری متقاضی ترجمه شوند و فرمهای مربوطه برای درخواست ویزای سرمایه گذاری تکمیل شوند. هزینه ارسال درخواست ویزای سرمایه گذاری هم (که در زیر تشریح شده) باید در این مرحله پرداخت شود.

۳- ارسال درخواست ویزا و قرارگیری در صف انتظار

پس از ارسال درخواست ویزا و پرداخت هزینه اداره مهاجرت، زمان انتظار برای بررسی درخواست ویزا شروع میشود. زمانهای بررسی درخواست ویزا متغیر هستند ولی معمولا بررسی ویزاهای سرمایه گذاری حدودا ۱۸ ماه زمان میبرد. در طی این مدت، ممکن است اداره مهاجرت استرالیا از متقاضیان مدارک و شواهد اضافی برای اثبات اطلاعات درخواست کند.

۴- صدور ویزا و شروع مدت چهار سال و سه ماهه ویزا

چنانچه شرایط متقاضی برای دریافت ویزا مناسب باشد، ویزای سرمایه گذاری موقت با اعتبار چهار سال و سه ماه صادر میشود و متقاضی میتواند در طی این مدت با انجام تعهدات سرمایه گذاری در استرالیا، شرایط لازم برای ویزای دائم استرالیا را کسب کند.

انواع ویزا های سرمایه گذاری استرالیا

  • ویزای موقت ۱۸۸ کارآفرینی
  • ویزای موقت ۱۸۸ سرمایه گذاری
  • ویزای موقت ۱۸۸ سرمایه گذاری هنگفت
  • ویزای موقت ۱۸۸سرمایه گذاری خاص
  • ویزای دائم ۱۳۲ سرمایه گذارهای با استعداد
  • ویزای دائم ۸۸۸ (اقامت دائم استرالیا)

هر ۴ نوع ویزای ۱۸۸ استرالیا در بالا اعتبار ۴ ساله دارند و در صورتی که متقاضی در طول این ۴ سال به تمامی تعهدات خود برای ایجاد کسب و کار و یا سرمایه گذاری در استرالیا عمل کند، این ویزا به اقامت دائم (ویزای ۸۸۸) تبدیل میشود. در ادامه به تشریح کامل انواع ویزاهای سرمایه گذاری می

ویزای ۱۸۸کارآفرینی Business Innovation

ویزای ۱۸۸ کارآفرینی، ساده ترین و کم هزینه ترین نوع ویزای سرمایه گذاری استرالیا است و به همین دلیل، بیشترین تقاضا را در میان متقاضیان دارد.

مزیت اصلی این ویزا چند سال فرصتی است که شخص سرمایه گذار دارد تا برای ایجاد یک کسب و کار مناسب در استرالیا تحقیق کند.

هزینه ویزا

  • متقاضی اصلی: ۵۳۷۵ دلار
  • عضو خانواده بالای ۱۸ سال: ۲۶۸۵ دلار
  • عضو خانواده پایین ۱۸ سال: ۱۳۴۵ دلار

شرایط لازم

  • داشتن کمتر از ۵۵ سال سن
  • داشتن فروش ناخالص سالیانه حداقل ۵۰۰ هزار دلار استرالیا در ۲سال منتخب از ۴ سال اخیر (با احتساب نرخ دولتی دلار استرالیا)
  • داشتن حداقل دارایی ۸۰۰ هزار دلار استرالیا (دارایی های همسر هم مورد قبول است)(با احتساب نرخ دولتی دلار استرالیا)
  • مبلغ لازم برای سرمایه گذاری: حداقل ۲۰۰ هزار دلار استرالیا (شرایط برای هر ایالت متفاوت است)
  • داشتن تجربه قبلی در مدیریت کسب و کار
  • دادن تعهد برای ایجاد کسب و کار در کشور استرالیا و نظارت مستقیم بر عملکرد این کسب و کار
  • کسب حداقل ۶۵ امتیاز (لطفاً به جدول موجود در آخر صفحه مراجعه و یا فرم ارزیابی ما را تکمیل فرمایید)
  • نیاز به داشتن دعوتنامه از طرف ایالت: بله
  • نیاز به داشتن مدرک زبان: خیر. ولی در صورت نداشتن آیلتس ۴.۵، متقاضی اصلی باید ۹۷۹۵ دلار و هر عضو خانواده بالای ۱۸ سال باید ۴۸۹۰ دلار به عنوان جریمه پرداخت کنند

اعتبار ویزا

موقت به مدت چهار سال و سه ماه

شرایط لازم برای تبدیل این ویزا به اقامت دائم استرالیا (ویزای ۸۸۸)

  • ایجاد و مدیریت کسب و کار در استرالیا به مدت حداقل ۲ سال
  • داشتن فروش ناخالص سالیانه حداقل ۳۰۰ هزار دلار استرالیا در سال آخر منتهی به تقاضای اقامت دائم استرالیا
  • اقامت در استرالیا به مدت حداقل ۱ سال از ۲ سال آخر منتهی به تقاضای اقامت دائم استرالیا
    و داشتن ۲ شرط از ۳ شرط زیر:
  • سرمایه گذاری در کسب و کار استرالیا به ارزش حداقل ۲۰۰ هزار دلار استرالیا
  • داشتن سرمایه کلی در استرالیا به ارزش حداقل ۶۰۰ هزار دلار استرالیا
  • استخدام حداقل ۲ شهروند استرالیایی برای کار تمام وقت (این افراد نباید از خانواده متقاضی باشند)

ویزای ۱۸۸سرمایه گذاری
Investor

برخلاف ویزای ۱۸۸ کارآفرینی، متقاضیان ویزای ۱۸۸ سرمایه گذاری نیازی به ایجاد کسب و کار در استرالیا ندارند.

هزینه ویزا

  • متقاضی اصلی: ۵۳۷۵ دلار
  • عضو خانواده بالای ۱۸ سال: ۲۶۸۵ دلار
  • عضو خانواده پایین ۱۸ سال: ۱۳۴۵ دلار

شرایط لازم

  • در زمان تقاضا، متقاضی باید کمتر از ۵۵ سال سن داشته باشد. در بعضی از ایالت های استرالیا، سن بالاتر از ۵۵ سال هم در شرایط استثنایی مورد قبول است.
  • داشتن حداقل دارایی ۲.۲۵ میلیون دلار استرالیا شامل اموال منقول و غیر منقول که از ۲ سال پیش به نام متقاضی بوده باشد (دارایی های همسر هم مورد قبول است)(با احتساب نرخ دولتی دلار استرالیا)
  • انجام سرمایه گذاری به مبلغ ۱.۵میلیون دلار در اوراق بهادار استرالیا یا در کسب و کاری که ایالت معرفی میکند
  • داشتن تجربه قبلی در مدیریت کسب و کار به مدت حداقل ۳ سال
  • کسب حداقل ۶۵ امتیاز (لطفاً به جدول موجود در آخر صفحه مراجعه و یا فرم ارزیابی ما را تکمیل فرمایید)
  • نیاز به داشتن دعوتنامه از طرف ایالت: بله
  • نیاز به داشتن مدرک زبان: خیر. ولی در صورت نداشتن آیلتس ۴.۵، متقاضی اصلی باید ۹۷۹۵ دلار و هر عضو خانواده بالای ۱۸ سال باید ۴۸۹۰ دلار به عنوان جریمه پرداخت کنند.

اعتبار ویزا

موقت به مدت چهار سال و سه ماه

شرایط لازم برای تبدیل این ویزا به اقامت دائم استرالیا (ویزای ۸۸۸)

  • نگهداری سرمایه اوراق بهادار به مدت حداقل ۴ سال
  • اقامت در استرالیا به مدت حداقل ۲ سال از ۴ سال

ویزای ۱۸۸سرمایه گذاری هنگفت
Significant Investor

همانطور که از اسم این ویزا مشخص است،متقاضیان ویزای سرمایه گذاری هنگفت نیازی به کسب ۶۵ امتیاز، داشتن سابقه کسب و کار و یا داشتن پایین ۵۵ سال سن ندارند.

هزینه ویزا

  • متقاضی اصلی: ۷۸۸۰  دلار
  • عضو خانواده بالای ۱۸ سال: ۳۹۴۰ دلار
  • عضو خانواده پایین ۱۸ سال: ۱۹۷۵ دلار

شرایط لازم

  • سرمایه گذاری در اوراق بهادار استرالیا به ارزش ۵ میلیون دلار استرالیا
  • نیاز به داشتن دعوتنامه از طرف ایالت
  • نیاز به داشتن مدرک زبان: خیر. ولی در صورت نداشتن آیلتس ۴.۵، متقاضی اصلی باید ۹۷۹۵ دلار و هر عضو خانواده بالای ۱۸ سال باید ۴۸۹۰ دلار به عنوان جریمه پرداخت کنند.

اعتبار ویزا

موقت به مدت چهار سال و سه ماه

شرایط لازم برای تبدیل این ویزا به اقامت دائم استرالیا (ویزای ۸۸۸):

  • نگهداری سرمایه اوراق بهادار به مدت حداقل ۴ سال
  • اقامت در استرالیا به مدت حداقل ۴۰ روز در هر سال

ویزای ۱۸۸سرمایه گذاری خاص
Premium Investor

مشابه ویزای ۱۸۸ سرمایه گذاری هنگفت، متقاضیان ویزای سرمایه گذاری خاص نیازی به کسب ۶۵ امتیاز، داشتن سابقه کسب و کار و یا داشتن پایین ۵۵ سال سن ندارند. . مهاجرت به استرالیا از طریق این ویزا، صرفا مستلزم سرمایه گذاری به مبلغ ۱۵ میلیون دلار استرالیا است.

متقاضی  این ویزا  پس از هماهنگی با سازمان Austrade استرالیا، این مبلغ را در اوراق بهاداری که این سازمان تعیین میکند سرمایه گذاری خواهد کرد.

هزینه ویزا

  • متقاضی اصلی: ۹۴۵۵  دلار
  • عضو خانواده بالای ۱۸ سال: ۴۷۲۵ دلار
  • عضو خانواده پایین ۱۸ سال: ۲۳۶۵ دلار

شرایط لازم

  • سرمایه گذاری در اوراق بهادار استرالیا به ارزش ۱۵ میلیون دلار استرالیا
  • نیاز به داشتن دعوتنامه از طرف ایالت
  • نیاز به داشتن مدرک زبان: خیر. ولی در صورت نداشتن آیلتس ۴.۵، متقاضی اصلی باید ۹۷۹۵ دلار و هر عضو خانواده بالای ۱۸ سال باید ۴۸۹۰ دلار به عنوان جریمه پرداخت کنند.

اعتبار ویزا

موقت به مدت چهار سال و سه ماه

شرایط لازم برای تبدیل این ویزا به اقامت دائم استرالیا (ویزای ۸۸۸):

  • نگهداری سرمایه اوراق بهادار به مدت ۱ سال
  • حضور در استرالیا برای فقط ۱ روز در سال منتهی به درخواست ویزای اقامت دائم استرالیا

ویزای ۱۳۲ سرمایه گذارهای با استعداد
Business Talent

ویزای ۱۳۲ استرالیا امکان دریافت مستقیم اقامت دائم را دارد و مختص متقاضیانی است که سابقه درخشان در کسب و کار دارند. شرایط گرفتن این ویزا به مراتب سخت تر از ویزای کارآفرینی ۱۸۸ است.

هزینه ویزا

  • متقاضی اصلی: ۷۸۵۵  دلار
  • عضو خانواده بالای ۱۸ سال: ۳۹۳۰ دلار
  • عضو خانواده پایین ۱۸ سال: ۱۹۶۰ دلار

شرایط لازم

  • داشتن حداقل دارایی ۱.۵ میلیون دلار استرالیا شامل اموال منقول و غیر منقول (دارایی های همسر هم مورد قبول است)(با احتساب نرخ دولتی دلار استرالیا)
  • داشتن فروش ناخالص سالیانه حداقل ۳ میلیون دلار استرالیا در ۲سال منتخب از ۴ سال اخیر(با احتساب نرخ دولتی دلار استرالیا)
  • داشتن حداقل دارایی ۴۰۰ هزار دلار استرالیا (دارایی های همسر هم مورد قبول است) مربوط به کسب و کار (Business)(با احتساب نرخ دولتی دلار استرالیا)
  • نیاز به داشتن دعوتنامه از طرف ایالت
  • نیاز به داشتن مدرک زبان: خیر. ولی در صورت نداشتن آیلتس ۴.۵، متقاضی اصلی باید ۹۷۹۵ دلار و هر عضو خانواده بالای ۱۸ سال باید ۴۸۹۰ دلار به عنوان جریمه پرداخت کنند.

اعتبار ویزا

دائم

امتیازبندی مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای سرمایه گذاری

سن

  • ۱۸ تا ۲۵ سال: ۲۰ امتیاز
  • ۲۵ تا ۳۳ سال:۳۰ امتیاز
  • ۳۳ تا ۴۰ سال:۲۵  امتیاز
  • ۴۰ تا ۴۵ سال: ۲۰ امتیاز
  • ۴۵ تا ۵۵ سال: ۱۵ امتیاز

مدرک زبان انگلیسی

  • آیلتس ۵ در همه مهارتها: ۵ امتیاز
  • آیلتس ۷ در همه مهارتها:۱۰ امتیاز

مدرک تحصیلی

  • داشتن مدرک لیسانس: ۵ امتیاز
  • داشتن مدرک لیسانس در رشته های بازرگانی، علوم و فنی:۱۰ امتیاز

سابقه کسب و کار (فقط مخصوص ویزای کارآفرینی)

  • بیشتر از ۴ سال در ۵ سال منتهی به درخواست ویزا: ۱۰ امتیاز
  • بیشتر از ۷ سال در ۸ سال منتهی به درخواست ویزا: ۱۵ امتیاز

سابقه سرمایه گذاری (فقط مخصوص ویزای سرمایه گذاری) (با احتساب نرخ دولتی دلار استرالیا)

  • سرمایه گذاری حداقل مبلغ ۱۰۰ هزار دلار استرالیا در ۴ سال منتهی به درخواست ویزا: ۱۰ امتیاز
  • سرمایه گذاری حداقل مبلغ ۱۰۰ هزار دلار استرالیا در ۷ سال منتهی به درخواست ویزا: ۱۵ امتیاز

جمع ارزش دارایی های متقاضی و همسر (با احتساب نرخ دولتی دلار استرالیا)

  • حداقل ۸۰۰ هزار دلار استرالیا در ۲ سال مالی منتهی به درخواست ویزا: ۵ امتیاز
  • حداقل ۱.۳ میلیون دلار استرالیا در ۲ سال مالی منتهی به درخواست ویزا: ۱۵ امتیاز
  • حداقل ۱.۸ میلیون دلار استرالیا در ۲ سال مالی منتهی به درخواست ویزا: ۲۵ امتیاز
  • حداقل ۲.۲۵ میلیون دلار استرالیا در ۲ سال مالی منتهی به درخواست ویزا: ۳۵ امتیاز

فروش ناخالص سالیانه متقاضی (با احتساب نرخ دولتی دلار استرالیا)

  • حداقل ۵۰۰ هزار دلار استرالیا در ۲ سال از ۴ سال مالی منتهی به درخواست ویزا: ۵ امتیاز
  • حداقل ۱ میلیون دلار استرالیا در ۲ سال از ۴ سال مالی منتهی به درخواست ویزا: ۱۵ امتیاز
  • حداقل ۱.۵ میلیون دلار استرالیا در ۲ سال از ۴ سال مالی منتهی به درخواست ویزا: ۲۵ امتیاز
  • حداقل ۲ میلیون دلار استرالیا در ۲ سال از ۴ سال مالی منتهی به درخواست ویزا: ۳۵ امتیاز

میتوانید از صفحه سوالات متداول سرمایه گذاری و همینطور تجارب شخصی بهروز، سرمایه گذار و رعنا، سرمایه گذار هم دیدن فرمائید.

برای محاسبه امتیاز برای ویزای سرمایه گذاری میتوانید فرم ارزیابی آنلاین ما را تکمیل فرمایید.

فرم ارزیابی رایگان مهاجرت به استرالیا