ویزای دائم سرمایه گذاری استعدادهای درخشان استرالیا ۱۳۲- Business Talent

ویزای سرمایه گذاری ۱۳۲ استرالیا امکان دریافت مستقیم اقامت دائم را دارد و مختص متقاضیانی است که سابقه درخشان در مالکیت و مدیریت کسب و کار دارند. البته شرایط دریافت این ویزا سخت تر از ویزای سرمایه گذاری کارآفرینی ۱۸۸ است. متقاضیان این ویزا باید ثابت کنند که قصد تاسیس کسب و کاری در استرالیا دارند که منفعت قابل توجهی برای اقتصاد استرالیا دارد.

هزینه ویزا

  • متقاضی اصلی: ۷۸۵۵  دلار
  • عضو خانواده بالای ۱۸ سال: ۳۹۳۰ دلار
  • عضو خانواده پایین ۱۸ سال: ۱۹۶۰ دلار

شرایط لازم

  • مالکیت حداقل دارایی ۱.۵ میلیون دلار استرالیا به نام متقاضی یا همسر با احتساب نرخ دولتی دلار استرالیا (حدود سه هزار تومان)
  • داشتن فروش ناخالص سالیانه حداقل ۳ میلیون دلار استرالیا در ۲سال منتخب از ۴ سال اخیر با احتساب نرخ دولتی دلار استرالیا (حدود سه هزار تومان)
  • مالکیت دارایی مرتبط با کسب و کار به ارزش حداقل ۴۰۰ هزار دلار استرالیا به نام متقاضی یا همسر با احتساب نرخ دولتی دلار استرالیا (حدود سه هزار تومان)
  • موافقت یک ایالت در استرالیا با برنامه اولیه متقاضی برای تاسیس یا خرید کسب و کاری که منفعت قابل توجهی برای اقتصاد ایالت و استرالیا داشته باشد. در ادامه به توضیح درباره این شرط میپردازیم.

داشتن مدرک زبان انگلیسی برای ویزاهای سرمایه گذاری استرالیا الزامی نیست ولی در صورت نداشتن مدرک آیلتس ۴.۵ برای متقاضی و هر عضو خانواده بالای ۱۸ سال، به ترتیب مبالغ ۹۷۹۵ و ۴۸۹۰ دلار استرالیا باید به عنوان جریمه به اداره مهاجرت استرالیا پرداخت شود.

اعتبار ویزا

دائم (در صورتی که متقاضی به تعهد خود برای سرمایه گذاری در استرالیا عمل نکند، ویزا لغو خواهد شد)

شرط تاسیس کسب و کار با منفعت قابل توجه برای استرالیا

این شرط برای ایالتهای مختلف متفاوت است و بستگی به ایالتی دارد که متقاضی قصد اقامت و سرمایه گذاری در آن را دارد. شرایط لازم برای ایالتهای پر طرفدار استرالیا در زیر شرح داده شده است.

ایالت نیوسات ولز (شهر سیدنی)

  • داشتن سابقه موفق در مدیریت و مالکیت کسب و کار
  • دادن تعهد برای انتقال حداقل ۳ میلیون دلار استرالیا به سیدنی که ۱.۵ میلیون دلار آن باید در یک کسب و کار سرمایه گذاری شود
  • دادن تعهد برای استخدام حداقل ۵ نفر کارمند تمام وقت برای کسب و کار پیشنهادی

ایالت کویینزلند (شهر بریزبین)

  • داشتن سابقه موفق در مدیریت و مالکیت کسب و کار
  • دادن تعهد برای انتقال حداقل ۱.۵ میلیون دلار استرالیا به بریزبن به فاصله دو سال از زمان دریافت ویزا که حداقل ۱ میلیون دلار آن باید در یک کسب و کار سرمایه گذاری شود و ۵۰۰ هزار دلار آن باید صرف خرید مسکن و مستقر شدن در بریزبین شود

ایالت ویکتوریا (شهر ملبورن)

  • داشتن سابقه موفق در مدیریت و مالکیت کسب و کار
  • دادن تعهد برای انتقال حداقل ۲ میلیون دلار استرالیا به ملبورن به فاصله ۲۳ ماه از زمان دریافت ویزا که باید در یک کسب و کار سرمایه گذاری شود

ایالت استرالیای غربی (شهر پرث)

  • داشتن سابقه موفق در مدیریت و مالکیت کسب و کار
  • دادن تعهد برای انتقال حداقل ۱ میلیون دلار استرالیا به ایالت استرالیای غربی که باید در یک کسب و کار سرمایه گذاری شود
  • دادن تعهد برای استخدام ۲ نفر کارمند تمام وقت
  • دادن تعهد برای خرید خانه و زندگی در ایالت استرالیای غربی

مراحل و زمان بندی درخواست ویزای سرمایه گذاری ۱۳۲

۱- ارسال درخواست دعوتنامه به ایالت مورد نظر

اولین قدم برای ویزای سرمایه گذاری ۱۳۲ استرالیا، انتخاب یکی از ایالتهای استرالیا به عنوان مقصد است. همانطور که در بالا به آن اشاره شد، شرایط لازم برای سرمایه گذاری در هر یک از ایالتها متفاوت است.

بازه زمانی و هزینه این مرحله نسبت به ایالت مورد نظر متغیر است ولی معمولا زمان آن کمتر از یک ماه است.

۲- دریافت دعوتنامه و ارسال درخواست ویزا

در صورت موافقت ایالت با برنامه سرمایه گذاری متقاضی (Business Plan)، دعوتنامه ای رسمی صادر میشود. مدت اعتبار این دعوتنامه دو ماه است و درخواست ویزای سرمایه گذاری ۱۳۲ باید ظرف این بازه زمانی ارسال شود.

در این مرحله باید تمامی مدارک شناسایی، تحصیلی و کاری متقاضی ترجمه شوند و فرمهای مربوطه برای درخواست ویزا تکمیل شوند. هزینه ارسال درخواست ویزا هم (که در بالای صفحه به آن اشاره شده) باید در این مرحله پرداخت شود.

۳- ارسال درخواست ویزا و قرارگیری در صف انتظار

پس از ارسال درخواست ویزا و پرداخت هزینه اداره مهاجرت، زمان انتظار برای بررسی درخواست ویزا شروع میشود. زمانهای بررسی درخواست ویزا متغیر هستند ولی معمولا بررسی ویزاهای سرمایه گذاری بیشتر از ۱۸ ماه زمان میبرد. در طی این مدت، ممکن است اداره مهاجرت استرالیا از متقاضیان مدارک و شواهد اضافی برای اثبات اطلاعات درخواست کند.

۴- صدور ویزا و شروع فرصت متقاضی برای انجام تعهد سرمایه گذاری

پس از بررسی مدارک متقاضی و راستی آزمایی آنها و در صورت قبولی، ویزای دائم صادر میشود. از تاریخ صدور ویزای دائم، متقاضی ۲ سال فرصت دارد تا به تعهدات خود برای سرمایه گذاری در استرالیا عمل کند. در غیر اینصورت، ویزای صادر شده لغو خواهد شد.

سایر ویزاهای سرمایه گذاری استرالیا

ویزای سرمایه گذاری استرالیا ۱۸۸ – شاخه کارآفرینی

ویزای سرمایه گذاری کارآفرینی استرالیا آسانترین و محبوبترین نوع ویزای سرمایه گذاری استرالیا است.

ویزاهای سرمایه گذاری استرالیا ۱۸۸- شاخه سرمایه گذاری در سهام در استرالیا

حداقل مبلغ سرمایه گذاری برای این گروه ویزاهای سرمایه گذاری، ۱.۵ میلیون دلار استرالیا است که باید در سهامی در استرالیا سرمایه گذاری شود.