ویزای اقامت کوتاه متخصصین

به طور کلی، این نوع ویزای استرالیا مختص افرادی میباشد که نیاز به گذراندن دوره آموزشی یا کاری کوتاه مدت و بسیار تخصصی در استرالیا دارند و در واقع نیاز این کشور به افرادی که میتوانند با تخصص خود به استرالیا خدمت کنند را برآورده مینماید.

مدت این نوع ویزا معمولا ۳ ماه میباشد و بیشتر متقاضیان این ویزا در ایران، پزشکانی میباشند که برای شرکت در آزمونهای تخصصی پزشکی مورد نیاز مهاجرت استرالیا مانند امتحانهای کلینیکال و پسکی، احتیاج به ورود به این کشور دارند.

علت این امر این است که بسیار از این آزمونها فقط در استرالیا برگزار میشوند و پزشکان متقاضی مهاجرت به استرالیا راهی جز شرکت در این امتحانات در این کشور ندارند. هزینه دریافت این ویزای استرالیا برای متقاضی اصلی ۲۷۵ دلار استرالیا است که در البته در صورت همراهی همسر و فرزند، این مبلغ بیشتر خواهد بود.

ویزای اقامت کوتاه متخصصین برای دریافت این ویزا، ارایه شواهد لازم برای نیاز متقاضی به حضور در استرالیا ضروری میباشد که این مدارک میتوانند حتی شامل پیشنهاد همکاری و یا ثبت نام در یک دوره آموزشی تخصصی باشد. علاوه بر این، فرد متقاضی نیاز به ارایه مدارک مالی لازم برای اثبات توانایی وی در پرداخت مخارج مربوط به اقامت استرالیا دارد. مدرک مالی مورد نیاز میتوانند حساب سپرده بانکی حداقل ۶ ماهه،‌ سند حمایت مالی دولتی یا سند دریافت وام باشد.

نکات قابل توجه دیگر در مورد این ویزا:

-بعد از اخذ ویزا، متقاضی ۶ ماه مهلت برای ورود به استرالیا دارد که معمولا فقط محدود به یک بار است.

-معمولا همسر و فرزند متقاضی دریافت این ویزای اقامت استرالیا، مشکلی در همراهی فرد متقاضی به استرالیا ندارند.

-در طول دوره اقامت استرالیا، متقاضی اجازه فعالیت و کار در موارد غیر مرتبط نخواهد داشت.