ویزای ۴۰۰ استرالیا – ویزای اقامت کوتاه متخصصین

خلاصه

ویزای ۴۰۰ استرالیا مختص افرادی است که نیاز به شرکت در دوره آموزشی یا کاری کوتاه مدت و بسیار تخصصی در استرالیا دارند و در واقع نیاز این کشور به افرادی که میتوانند با تخصص خود به استرالیا خدمت کنند را برآورده میکند.

هزینه ویزا

  • متقاضی اصلی: ۳۱۰ دلار استرالیا
  • عضو خانواده بالای ۱۸ سال: ۳۱۰ دلار
  • عضو خانواده پایین ۱۸ سال: ۸۰ دلار

مدت اعتبار ویزا

حداکثر ۶ ماه

شرایط لازم برای اخذ ویزا

  • داشتن دعوتنامه از سازمان یا موسسه ای که قرار است در آن کار کنید یا در آن دوره آموزشی داشته باشید
  • داشتن نوعی تخصص کاری

زمان معمول بررسی درخواست ویزا

حدود ۱۶ تا ۲۹ روز

اطلاعات بیشتر در مورد این ویزا

ویزای ۴۰۰ تقریبا کاربردی شبیه ویزای توریستی استرالیا، نوع Business Stream دارد و مدت اعتبار آن معمولا ۳ ماه است که البته در مواردی، امکان اخذ ویزای ۶ ماهه هم برای آن وجود دارد. بیشتر متقاضیان این ویزا در ایران، پزشکانی هستند که برای شرکت در آزمونهای تخصصی پزشکی مورد نیاز مهاجرت استرالیا مانند امتحانهای کلینیکال و پسکی، احتیاج به ورود به این کشور دارند.

برای دریافت این ویزا، ارایه شواهد لازم برای نیاز متقاضی به حضور در استرالیا ضروری است که این مدارک میتوانند حتی شامل پیشنهاد همکاری و یا ثبت نام در یک دوره آموزشی تخصصی باشد. علاوه بر این، فرد متقاضی نیاز به ارایه مدارک مالی لازم برای اثبات توانایی در خصوص پرداخت مخارج مربوط به اقامت در استرالیا دارد. مدرک مالی مورد نیاز میتوانند حساب سپرده بانکی حداقل ۶ ماهه،‌ سند حمایت مالی دولتی یا سند دریافت وام باشند.

نکات قابل توجه دیگر در مورد این ویزا

  • بعد از اخذ ویزا، متقاضی ۶ ماه مهلت برای ورود به استرالیا دارد که معمولا فقط محدود به یک بار است.
  • در طول دوره اقامت استرالیا، متقاضی اجازه فعالیت و کار در موارد غیر مرتبط نخواهد داشت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *