آخرین تغییرات قوانین مهاجرت استرالیا

قوانین مهاجرت استرالیا بطور مداوم تغییر میکنند تا با زیرساخت ها و نیازهای کشور استرالیا تطابق کامل داشته باشند.

بیشتر تغییرات در قوانین مهاجرت استرالیا معمولا معطوف به مهاجرت از طریق تخصص میباشد. در این مقاله به تغییرات قوانین مهاجرت استرالیا که از ماه مارس ۲۰۱۸ اجرایی میشوند میپردازیم.

  • از جولای سال ۲۰۱۷، نام لیست های دوگانه مشاغل استرالیا از SOL و CSOL به MLTSSL و STSOL تغییر پیدا کرد. لیست های جدید بطور مداوم (معمولا هر ۶ ماه) بروز رسانی میشوند تا با نیازهای بازار کار استرالیا تطابق کامل داشته باشند.آخرین لیست منتشر شده، لیست مشاغل ۱۷ ژانویه ۲۰۱۸ است که شاید مهمترین تغییر آن برای متقاضیان ایرانی، حذف رشته “مدیر آرایشگاه” از لیست آن بود. برای مشاهده آخرین لیست مشاغل مهاجرت استرالیا، میتوانید از این صفحه بازدید فرمایید.
  • از ۱ فوریه ۲۰۱۸، تغییراتی در قوانین مربوط به ویزای دانشجویی استرالیا به شرح زیر اعمال شده است:

وجه لازم برای اثبات تمکن مالی متقاضیان ویزای دانشجویی استرالیا بشرح زیر محاسبه خواهند شد:

– هزینه زندگی متقاضی اصلی در سال اول: ۲۰۲۹۰ دلار استرالیا

– هزینه زندگی همسر متقاضی: ۷۱۰۰ دلار استرالیا

– هزینه زندگی فرزند متقاضی: ۳۰۴۰ دلار استرالیا

  • بزرگترین تغییر در قوانین مهاجرت استرالیا، جایگزینی ویزای ۴۵۷ استرالیا (‌ویزای کار موقت)‌ با ویزای جدید TSS از مارس ۲۰۱۸ میباشد. با توجه به اینکه بسیاری از ایرانیان از این ویزا برای کار موقت در استرالیا استفاده میکردند، اطلاع از شرایط ویزای جایگزین میتواند برای متقاضیان سودمند باشد. تفاوتهای اصلی ویزای جدید TSS با ویزای قدیمی ۴۵۷:
    • لزوم داشتن مدرک زبان انگلیسی برای اخذ ویزا
    • تقلیل زمان اعتبار ویزا از ۴ سال به ۲ سال
    • حذف ۲۱۶ شغل از لیست رشته های واجد شرایط ویزای ۴۵۷
    • امکان اخذ اقامت دایم استرالیا فقط برای متخصصین رشته های لیست اول مشاغل یا MLTSSL مشروط به داشتن ۳ سال سابقه کار و سن پایین ۴۵ سال وجود خواهد داشت.

لطفا برای اطلاع از اینکه آیا شما شرایط مهاجرت به استرالیا را دارید، فرم زیر را تکمیل نمایید.

فرم ارزیابی رایگان مهاجرت به استرالیا