سوالات متداول مهاجرت به استرالیا

در این نوشته سعی کرده ایم که به سوالات متداول مشتریان و مراجعه کنندگان، در قالب پرسش و پاسخ، جواب دهیم. چنانچه جواب سوال خود را در این بخش پیدا نمیکنید میتوانید پرسش خود را در قسمت دیدگاه (پایین صفحه) مطرح کنید. ما در اسرع وقت (ظرف چند روز کاری) به سوال شما پاسخ میدهیم.

مدت اعتبار مدرک زبان، از نظر اداره مهاجرت استرالیا به چه صورت است؟

مدت زمان اعتبار مدرک زبان از نظر اداره مهاجرت، ۳ سال بعد از تاریخ آزمون زبان انگلیسی است.

 

آیا در ارتباط با جذب نیروهای متخصص کار، مدرک تحصیلی نیاز است؟

بستگی دارد. بعضی از مشاغل فنی و تجربی (مانند کابینت کار، آشپز، جوشکار و …) نیازی به مدرک مرتبط ندارند و صرفا داشتن اشتغال به کار مرتبط و قبولی در آزمونی که توسط یک سازمان ارزیابی کننده برگزار میشود برای آنها کفایت میکنند.

بعضی رشته های دیگر مانند مهندسی کامپیوتر، مربی ورزش، نقشه کش عمران و … الزاما نیازی به داشتن مدرک تحصیلی مرتبط ندارند و داشتن سابقه کار مرتبط میتواند جایگزین مدرک تحصیلی شود.

بعضی مشاغل دیگر مانند مهندس عمران و … نیاز به داشتن مدرک تحصیلی کاملا مرتبط دارند.

مهاجرت کاری به استرالیا و امتیاز بندی ویزای کار استرالیا

دفتر شما در ارتباط با پیدا کردن کار در استرالیا، بعد از دریافت ویزای موقت، خدماتی دارد؟

ما با معرفی دفاتر کاریابی و سایت های تخصصی کار در استرالیا ، شما را در این امر راهنمایی خواهیم کرد.

لازم به ذکر است که پیدا کردن کار و انجام مصاحبه به عهده شخص متقاضی ست .

آیا برای دریافت ویزای سرمایه گذاری نیازی به مدرک زبان دارم؟

داشتن مدرک زبان برای اخذ این ویزا مفید است ولی ضروری نیست. با پرداخت جریمه نقدی در نظر گرفته شده برای هر شخص، امکان دریافت این ویزا میسر می شود.

سوالات متداول ویزای سرمایه گذاری استرالیا – ویزای ۱۸۸ استرالیا

نداشتن کارت پایان خدمت مشکل ساز نیست؟

برای دریافت ویزای توریستی نیازی به ارائه پایان خدمت نیست.

در مورد ویزاهای تحصیلی، وضعیت نظام وظیفه سوال می شود و در صورت مشمول بودن شخص و یا عدم داشتن پایان خدمت، از دید دولت استرالیا امتیاز منفی در نظر گرفته می شود.

برای درخواست ویزای دائم، قانونی مبنی بر الزامی بودن کارت پایان خدمت نیست. در فرم مربوطه در مورد آن سوال می شود ولی مشکلی برای متقاضی به وجود نمی آید.

 

چه مدت زمانی برای آماده کردن مدرک زبان برای ویزای کاری دارم؟

اکثر سازمانهای ارزیابی کاری بغیر از Engineers Australia، الزامی برای ارائه مدرک زبان در ابتدای کار ندارند. بعد از دریافت نتیجه مثبت ارزیابی، متقاضیان تا دو سال (که دوره اعتبار مدرک ارزیابی است) فرصت دارند تا با داشتن مدرک زبان، برای گرفتن دعوتنامه افدام کنند.

 

آیا در صورت اخذ ویزای دانشجویی، اجازه کار خواهم داشت و آیا جزو سابقه کاری محسوب خواهد شد؟

دارندگان ویزای دانشجویی در طول ترم تحصیلی به مدت ۲۰ ساعت و در خارج از ترم تحصیلی به طور نامحدود اجازه کار خواهند داشت و در صورتی که کار مورد نظر، با رشته و سوابق کاری قبلی فرد مرتبط باشد، میتوانند برای گرفتن امتیاز از آن استفاده کنند.

ویزای تحصیلی یا دانشجویی استرالیا – ویزای ۵۰۰ استرالیا

 آیا برای ارائه سابقه کار بیمه ضروری ست؟

این امر بستگی به سازمان ارزیابی کننده رشته ی شما دارد. گواهی اشتغال به کار و قرارداد برای اثبات سوابق کاری، مورد قبول بعضی از سازمان های ارزیابی است.

 

ویزای سرمایه گذاری از طریق کارآفرینی چه مدت اعتبار دارد و چگونه برای اقامت دائم میتوان اقدام کرد؟

مدت اعتبار این ویزا ۴ سال و ۳ ماه است و با احراز شرایط لازم ، تبدیل این ویزا به اقامت دائم میسر خواهد شد.

 

حداقل سرمایه برای اخذ ویزای سرمایه گذاری چقدر است؟  

حداقل سرمایه  لازم برای ویزای سرمایه گذاری، ۸۰۰ هزار دلار استرالیا با نرخ دولتی است که حدودا معادل ۲.۵ میلیارد تومان است.

ویزای سرمایه گذاری استرالیا

 

آیا از طریق خرید سهام و یا ملک می توان اقامت گرفت؟

از طریق خرید ملک، خیر، ولی تحت شرایطی میتوان با خرید سهام با ارزش ۲.۲۵ میلیون دلار، بعد از ۴ سال به اقامت دائم دست یافت.

با دریافت اقامت دائم استرالیا، آیا فرزند من که به زودی متولد میشود، شهروند استرالیا خواهد بود؟

اگر تولد فرزند در خاک استرالیا باشد، ایشان شهروند خواهند بود و اگر تولد فرزند خارج از خاک استرالیا باشد، فرزند شما اقامت دائم خواهد داشت و باید برای شهروندی بعدا اقدام کنید.

با دریافت ویزای توریستی استرالیا چه کارهایی در استرالیا می توان انجام داد؟

ویزای توریستی استرالیا به شما این امکان را می دهد که از دوستان و خانواده خود دیدن کنید،به مدت کمتر از سه ماه تحصیل کنید و یا در جلسات و سمینارهای کاری شرکت کنید.

ویزای توریستی استرالیا – ویزای ۶۰۰ استرالیا

آیا شما تضمینی برای دریافت ویزا میدهید؟

در صورتی که علت رد شدن ویزای شما ، خطا از جانب دفتر حقوقی ما باشد ، تمامی مبلغ دریافتی بعنوان دستمزد به شما عودت داده میشود. در صورتی که علت رد شدن درخواست شما، تغییر قوانین، کسب نکردن نمره مورد نیاز زبان و عوامل دیگری باشد که از اختیار این موسسه خارج است، قرارداد فسخ شده تلقی میشود و هزینه مراحل بعدی دریافت نخواهند شد.

هزینه مهاجرت به استرالیا