اخذ اقامت استرالیا از طریق ثبت شرکت در استرالیا

اخذ اقامت استرالیا از طریق ثبت شرکت در استرالیا

در این نوشته قصد داریم تا امکان اخذ اقامت کشور استرالیا از طریق ثبت شرکت در این کشور را بررسی کنیم. به طور کلی، امکان اخذ اقامت استرالیا از طریق ثبت شرکت در این کشور وجود دارد اما برای این منظور، شخص متقاضی می بایست دارای شرایطی باشد که در زیر تشریح شده اند.

اولین شرط برای ثبت شرکت در استرالیا، داشتن کسب و کار موفق در ایران (یا هر کشور دیگر محل اقامت متقاضی) میباشد. این بدین معنی است که متقاضیان مهاجرت به استرالیا امکان ثبت شرکت یا کسب و کاری تازه در استرالیا را ندارند بلکه ملزم هستند که همان کسب و کاری که قبلا به آن مشغول بوده اند را در استرالیا تاسیس کنند و یا به عبارتی یک نمایندگی در این کشور دایر کنند. به این منظور، متقاضی میبایست تمامی مدارک دال بر داشتن کسب و کار موفق در ایران را به اداره مهاجرت استرالیا ارایه دهد. نمونه ای از مدارک که برای این پروسه لازم هستند عبارتند از:

  • آگهی های تاسیس و تغییرات برای شرکتها
  • پروانه کسب، تاسیس و … برای سایر کسب و کارها
  • صورتحساب مالی آخرین سال فعالیت
  • Business Plan

در نظر داشته باشید که در اکثر موارد، الزام خاصی برای مقدار گردش مالی و یا سود شرکت وجود ندارد و صرفا، اداره مهاجرت استرالیا باید متقاعد شود که کسب و کار حاضر متقاضی دارای بازده نسبی است.

پس از اثبات موارد بالا و موافقت اداره مهاجرت استرالیا برای ثبت شرکت در استرالیا، فرد متقاضی باید یک شغل به اداره مهاجرت استرالیا معرفی کند که در واقع متقاضی پس از ثبت شرکت در استرالیا، در آن شرکت و تحت عنوان شغلی مذکور به فعالیت خواهد پرداخت. البته فرد متقاضی باید اثبات کند که در شغل ذکر شده، دارای تحصیلات مرتبط و همچنین سابقه کار میباشد. در واقع، متقاضی باید دقیقا مشخص کنید که عنوان شغلی ذکر شده، چطور میتواند در فعالیت و اداره کردن شرکت تاسیس شده در استرالیا موثر و مفید باشد.

در صورت موافقت اداره مهاجرت استرالیا با شرایط ثبت شرکت و همچنین شغل تعیین شده توسط متقاضی، ویزایی ۲ ساله و یا ۴ ساله بسته به شغل متقاضی به وی اعطا میشود. توجه داشته باشید که مدت زمان اعتبار ویزا بستگی به شغل تعیین شده توسط متقاضی دارد. برای مشاغلی که در لیست مشاغل مورد نیاز بلند مدت استرالیا (MLTSS) هستند، ویزایی ۴ ساله و برای بقیه مشاغل، ویزایی ۲ ساله صادر میشود. متعاقبا، برای دریافت اقامت دایم استرالیا، داشتن شرایط زیر مورد نیاز میباشد:

  • داشتن ویزای ۴ ساله ( و نه ۲ ساله)
  • داشتن سن کمتر از ۴۵ سال
  • کار در استرالیا به مدت حداقل ۳ سال در قالب شغل تعیین شده و در شرکت ثبت شده توسط متقاضی
  • کسب حداقل نمره لازم در آزمون زبان انگلیسی

برای آشنایی با مشاغل مورد نیاز استرالیا و اینکه شغل شما در کدام رده بنده شغلی قرار دارد، میتوانید از این صفحه بازدید فرمایید:

مهاجرت کاری به استرالیا