ویزای فرزند استرالیا – ویزاهای ۱۰۱ و ۸۰۲ استرالیا

خلاصه

ویزاهای فرزند استرالیا مناسب افرادی هستند که پدر یا مادر آنها دارای حق اقامت دائم یا شهروندی استرالیا هستند.

هزینه ویزا

  • ۲۴۷۰ دلار استرالیا

مدت اعتبار ویزا:

نامحدود (اقامت دائم)

شرایط لازم برای اخذ ویزا

  • والدین متقاضی باید اقامت دائم یا شهروندی کشور استرالیا را داشته باشند
  • چنانچه متقضای بالای ۱۸ سال دارد، سابقه ازدواج نداشته باشد
  • متقاضی یکی از شرایط سنی زیر را داشته باشد:
    • پایین ۱۸ سال باشد یا
    • بین ۱۸ تا ۲۴ سال باشد و مشغول به تحصیل تمام وقت باشد یا
    • بالای ۱۸ سال باشد و دچار معلولیت ذهنی یا جسمی باشد

زمان معمول بررسی درخواست ویزا

حدود ۱۲ تا ۱۸ ماه

اطلاعات بیشتر در مورد این ویزا

ویزاهای فرزند استرالیا شامل ۲ ویزای زیر هستند:

  • ویزای ۱۰۱: مختص متقاصیانی که در هنگام ارسال درخواست ویزا، خارج از استرالیا هستند.
  • ویزای ۸۰۲: مختص متقاضیانی که در هنگام ارسال درخواست ویزا، داخل استرالیا هستند.
رابطه والدین و فرزند

برای ویزاهای فرزند، نیازی به این نیست که الزاما پدر و مادر، والدین واقعی (بیولوژیک) فرزند باشند. فرزندانی که از طریق لقاح مصنوعی به دنیا آمده اند و یا فرزند خوانده پدر یا مادر هستند هم میتوانند برای این ویزا اقدام کنند.

شرایط سنی لازم
  • متقاضیانی که بالای ۲۴ سال سن دارند تنها در صورتی واجد شرایط این ویزا هستند که معلولیت ذهنی یا فیزیکی داشته باشند و این معلولیت، توانایی آنها در کار کردن را مختل کرده باشد.
  • چنانچه متقاضی بین ۱۸ و ۲۴ سال سن داشته باشد، باید به طور تمام وقت مشغول به تحصیل باشد، از نظر مالی به پدر و مادر وابسته باشد و سابقه ازدواج یا نامزدی نداشته باشد.
شرایط تحصیلی و کاری لازم برای افراد بین ۱۸ تا ۲۴ سال

متقاضیانی که بین ۱۸ تا ۲۴ سال سن دارند باید ثابت کنند که کار تمام وقت ندارند و با فاصله زمانی کم بعد از ۱۸ سالگی، مشغول به تحصیل تمام وقت بوده اند.

شرایط مربوط به فرزند خواندگی
  •  در صورتی که متقاضی، فرزند خوانده باشد، باید قبل از ۱۸ سالگی به فرزند خواندگی والدین قبول شده باشد.
  • در صورتی که متقاضی ، فرزندخوانده باشد، باید اثبات شود که فرد متقاضی قبل از اینکه پدر یا مادر وی اقامت دائم استرالیا را دریافت کرده اند، به فرزند خواندگی آنها در آمده است. چنانچه والدین قبل از قبول فرزند خواندگی اقامت دائم یا حق شهروندی استرالیا را داشته اند، باید ثابت کنند که حداقل ۱۲ ماه قبل از نهایی شدن فرزند خواندگی ، خارج از استرالیا اقامت داشته اند.

فلسفه این قانون، جلوگیری از دور زدن قوانین قبول فرزند در استرالیا برای شهروندان و افراد مقیم دائم این کشور است.

مدارک لازم برای ویزا

  • پاسپورت متقاضی و والدین
  • شناسنامه متقاضی و والدین
  • کارت ملی متقاضی و والدین
  • ۴ قطعه عکس سایز پاسپورت از متقاضی
  • در صورتی که متقاضی بالای ۱۸ سال سن دارد، مدارک مبنی بر وابستگی مالی به پدر و مادر
  • گواهی عدم سوء پیشینه

برای صرفه جویی در وقت و هزینه، توصیه ما به شما در خصوص ترجمه مدارک برای کشور استرالیا، استفاده از ترجمه ناتی است.