ویزاهای نامزدی و ازدواج استرالیا

خلاصه

ویزاهای نامزدی و ازدواج استرالیا مختص افرادی هستند که همسر یا نامزد (اسپانسر) آنها دارای اقامت دائم یا حق شهروندی استرالیا هستند. قبل از همه چیز، توجه شما را به تعاریف کلیدی این مبحث جلب میکنیم:

  • همسر: زن یا مردی که در ایران یا استرالیا ازدواج رسمی کرده اند.
  • نامزد: زن یا مردی که هنوز ازدواج رسمی نکرده اند ولی همدگیر را دیده اند، رابطه ای واقعی دارند و تصمیم دارند به زودی با هم ازدواج کنند.
  • اسپانسر ویزای نامزدی یا ازدواج: فردی که دارای ویزای دائم استرالیا یا حق شهروندی استرالیا است و از نظر قانونی میتواند همسر یا نامزد خود را اسپانسر کند. محدودیتهایی برای افرادی که قبلا فرد دیگری را اسپانسر کرده اند و یا خودشان از طریق ویزای نامزدی و ازدواج به استرالیا آمده اند، وجود دارد.

 ویزای موقت ازدواج استرالیا در ابتدا فقط ۲ سال اعتبار دارد و چنانچه روابط زن و شوهر تا اتمام این ۲ سال پابرجا باشد، متقاضی میتواند بدون پرداخت هیچ هزینه اضافی، برای ویزای دائم ازدواج اقدام کند.

ویزای نامزدی استرالیا (ویزای ۳۰۰)

هزینه ویزا

  • متقاضی اصلی: ۷۱۶۰ دلار
  • فرزند بالای ۱۸ سال: ۳۵۸۵ دلار
  • فرزند پایین ۱۸ سال: ۱۷۹۵ دلار

مدت اعتبار ویزا

۹ ماه

شرایط لازم برای اخذ ویزا

  • داشتن سن بالای ۱۸ سال
  • داشتن اسپانسر (نامزد)
  • دادن تعهد برای ازدواج با اسپانسر در استرالیا به فاصله ۹ ماه بعد از دریافت ویزا

زمان معمول بررسی درخواست ویزا

حدود ۱۲ تا ۱۷ ماه

اطلاعات بیشتر در مورد این ویزا

ویزای ۳۰۰ یا نامزدی استرالیا مختص افرادی است که به طور رسمی ازدواج نکرده اند ولی قصد دارند در کشور استرالیا با نامزد خود ازدواج کنند. زوج باید ثابت کنند که همدیگر را به طور حضوری (و نه صرفا از طریق اینترنت) ملاقات کرده اند و قصد دارند در استرالیا با یکدیگر ازدواج کنند.

مواردی که رابطه واقعی زوج را ثابت میکنند:

  • عکس و فیلم از زمان آشنایی تا زمان ارسال درخواست ویزا
  • مکالمه های تلگرام، وایبر و … بین طرفین
  • شهادت دوستان و آشنایان
  • مدارک دال بر سفر زوج
  • داشتن حساب بانکی مشترک

برای اخذ این ویزا، زوج باید روزی را در فاصله ۹ ماه بعد از زمان اعطاء ویزا برای مراسم ازدواج تعیین کنند.

بعد از ازدواج ، ویزای نامزدی بدون نیاز به پرداخت هزینه اضافی، به ویزای موقت ازدواج (ویزای زیر) تبدیل میشود.

ویزاهای موقت ازدواج استرالیا (ویزاهای ۸۲۰ و ۳۰۹)

هزینه ویزا

  • متقاضی اصلی: ۷۱۶۰ دلار
  • فرزند بالای ۱۸ سال: ۳۵۸۵ دلار
  • فرزند پایین ۱۸ سال: ۱۷۹۵ دلار

این ویزا برای افرادی که با ویزای نامزدی وارد استرالیا شده اند و در استرالیا ازدواج کرده اند، رایگان است.

مدت اعتبار ویزا

معمولا ۲ سال

شرط لازم برای اخذ ویزا

متقاضی و اسپانسر باید با هم ازدواج کرده باشند و رابطه آنها واقعی باشد

زمان معمول بررسی درخواست ویزا

حدود ۱۴ تا ۱۹ ماه

اطلاعات بیشتر در مورد این ویزا

ویزاهای موقت ازدواج استرالیا شامل ۲ نوع ویزای زیر هستند:

  • ویزای ۸۲۰ برای متقاضیانی که از داخل استرالیا برای این ویزا اقدام میکنند
  • ویزای ۳۰۹ برای متقاضیانی که از خارج استرالیا برای این ویزا اقدام میکنند

تنها تفاوت دو ویزا این است که افرادی که در داخل استرالیا برای ویزای ازدواج اقدام میکنند،‌میتوانند تا زمان دریافت نتیجه ویزا در استرالیا اقامت داشته باشند.

ویزاهای ازدواج استرالیا مختص افرادی هستند که ازدواجی رسمی و واقعی کرده اند و میخواهند از طریق اسپانسر خود، به استرالیا مهاجرت کنند.

مواردی که یک رابطه زناشویی واقعی را اثبات میکنند:

  • عکس و فیلم از مراسم عروسی و …
  • مکالمه های تلگرام، وایبر و … بین طرفین
  • شهادت دوستان و آشنایان
  • مدارک دال بر سفر زوج
  • داشتن حساب بانکی یا هر گونه ملک مشترک

در صورتی که رابطه زن و شوهر تا پایان زمان ویزای موقت همچنان پا بر جا باشد، متقاضی میتواند برای ویزای دائم ازدواج اقدام کند.

ویزاهای دائم ازدواج استرالیا (ویزاهای ۸۰۱ و ۱۰۰)

هزینه ویزا

بدون هزینه

مدت اعتبار ویزا

نامحدود

شرط لازم برای اخذ ویزا

باید حداقل ۲ سال با همسر (اسپانسر) خود در استرالیا زندگی کرده باشید. در بعضی مواقع (مثلا داشتن فرزند از رابطه)، میتوانید قبل از اتمام بازه ۲ ساله هم اقدام کنید.

زمان معمول بررسی درخواست ویزا

حدود ۱۹ تا ۳۳ ماه

شرح مختصری در مورد این دو ویزا

ویزاهای دائم ازدواج استرالیا شامل ۲ نوع ویزای زیر هستند:

  • ویزای ۸۰۱ برای متقاضیانی که در ابتدا از داخل استرالیا برای ویزای موقت اقدام کرده بودند
  • ویزای ۱۰۰ برای متقاضیانی که در ابتدا از خارج استرالیا برای ویزای موقت اقدام کرده بودند

تنها راه دریافت ویزای دائم ازدواج استرالیا، اقدام برای ویزای نامزدی و ویزای ازدواج موقت است و به هیچ وجه امکان اقدام مستقیم برای این ویزا بدون گذراندن دوره موقت وجود ندارد.

مدارک لازم برای ویزای نامزدی یا ازدواج موقت استرالیا

  • پاسپورت متقاضی
  • پاسپورت یا ویزای اسپانسر برای اثبات داشتن حق شهروندی یا ویزای دائم استرالیا
  • شناسنامه متقاضی و اسپانسر
  • کارت ملی متقاضی و اسپانسر
  • سند ازدواج (برای ویزای ازدواج)
  • گواهی عدم سوء پیشینه برای متقاضی و اسپانسر
  • شواهد دال بر واقعی بودن رابطه مانند فیلم، عکس و …

برای صرفه جویی در وقت و هزینه، توصیه ما به شما در خصوص ترجمه مدارک برای کشور استرالیا، استفاده از ترجمه ناتی است.

ترجمه ناتی در تهران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *